93kora
Moderator
Tego nie da się zignorować XDHahaha ale wiesz, że ja tam najprawdopodobniej gotowa będę zajechać już na partych...
Bo mam wybitna umiejętność ignorowania tego co mi się dzieje.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tego nie da się zignorować XDHahaha ale wiesz, że ja tam najprawdopodobniej gotowa będę zajechać już na partych...
Bo mam wybitna umiejętność ignorowania tego co mi się dzieje.![]()
Moja Mama w windzie prawie urodziła. Nigdzie jej się nie spieszyło. Tzn główka była na wyjściu w windzieJakby mnie mieli męczyć w szpitalu jakimiś masażami szyjki, balonikami, oxy to się wolę męczyć sama w domu i stawić z główka w kroku![]()
No właśnie gdzie Kami ?Kami spekuluje, że ja tak odwalę finalnie
A w pracy są zakłady, że jeszcze męża wykopie na fotel pasażera i sama się na skurczu dowiozę na izbe![]()
No właśnie gdzie Kami ?
Na partych będziesz jechała i wrzeszczała na męża?![]()
Musze sie wbic najpierw z wynikami krwi, a potem umowie wizyte, ale mam zamiar ogarnac to w tym miesiacu, wlasnie z obajwow wbijamy sie idealnie orzed owu, zeszly cykl mimo, ze niewiele to dzien przed i w dzien owu, jesli mialoby cos strzelic to by strzelilo..
Pcos nigdy zdiagnozowanego nie mialam, a wlasnie u mnie mimo ze „3” dni to 2 pierwsze to krwawienie ok jest, ale delikatne w porownaniu do tego co mialam zawsze+ 3 dzien to juz jedna plamka w coagu dalego dnia sie pojawi.. jak teraz nie wyjdzie bede sie umawiac na monitoring, ale nie wiem czy to cos da, jesli problem nie jest z celowaniem w owu.. licze na to, ze zbicie tsh duzo pomoze, choc w pierwsza ciaze zaszlam z rownie wysokim..
Kurde probuje sobie przypomniec, czy kiedys dzialalismy inaczej niz klasyka, ale rqczej nie, bo lezalam jak pogrzana z nogami w gorzeMoże inna pozycja seksu ? Myślałaś o tym ?
Ja miałam WZW C nawet nie wiedziałam o tym i i mnie to było strzałem w kolano i niemoc braku zajścia w ciążę.
Czekaj czekaj daj jej jeszcze chwilkeTego nie da się zignorować XD.
O zesz, ale dalas nadzieje!Ja też jestem typem miesiaczkującym 3 dni, z czego każdy dzień to taka max 1 łyżeczka od herbaty na podpasce.![]()