reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
@93kora chciałam pocisnąć Twój szpital, że ma statystykę że 8 na 10 kobiet dostaje kroplówę z oxy, a u mnie to samo 🤣
Disgusted Charlie Brown GIF by Peanuts

No jeśli hipotetycznie jadę normalnie sobie rodzić bo jestem w terminie i mam skurcze, to czemu twierdza, że te zabiegi to standard?
Raczej plan porodu sytuacji z kategorii emergency to obstawiam nie obejmuje.
Nie wiem, ale znam kilka przypadków kobiet, które na wszystko się godziły byle by szybciej urodzić 🤷🏻‍♀️

Ja im np miejsce zajmowalam 20 godzin na porodowce, butle z tym smiesznym gazem, ktory nic nie dawal, polozna, ktorej ciagle sie darlam, tylko lekarz mial luz bo zagladala ledwie 3 razy 😂 za to cc 40 min i po robocie 😂

tak sobie kurde po cichu mysle, ze dolaczajac tutaj mowilam, ze zaczniemy starania od grudnia… moze to kurde moj miesiac po prostu mial byc… ja pierdykam, znow zaczynam sie niepotrzebnie nakrecac, znowu odbije mi w glowe :D ale przeciez dobrze sie nastawiac nie? Afirmacje i to wszystko :D

tak sobie kurde po cichu mysle, ze dolaczajac tutaj mowilam, ze zaczniemy starania od grudnia… moze to kurde moj miesiac po prostu mial byc… ja pierdykam, znow zaczynam sie niepotrzebnie nakrecac, znowu odbije mi w glowe :D ale przeciez dobrze sie nastawiac nie? Afirmacje i to wszystko :D

Słowo ma dużą moc 😁 Więc kto wie, kto wie! Będziemy trzymać kciuki. 😁🤞

Ja juz mam tak przeanalizowane cykle pod wzgledne objawow, ze kazdego dnia zapisywalam i porownuje jeden z drugim, ale to na glowe daje.. z jednej strony czlowiek chcialby nie myslec, a z drugiej jak nie myslec!
O tyle dobrze, ze nawet jak nie wyjdzie to zaczne juz sobie normowac tarczyce, a przynajmniej mam gleboka nadzieje, ze ten lekarz sie podejmie! I wizyta centralnie w owu, wiedzialam kiedy sie umowic 😂

reklama
Ej no ale serio słowa mają moc! Ja cały czas mówiłam, że chce wyjść z rodzinnej „tradycji” dzieci przed ślubem i chciałbym mieć bobasa po ślubie. Zaczęliśmy się starać wcześniej, bo w sumie czemu nie? No i co, i bobas się zrobił dzień po ślubie 😂😂😂oczywiście nic nie mam do dzieci które powstają przed ślubem, po ślubie i w ogóle mnie to nie obchodzi kto kiedy robi dziecko, tylko bardzo śmieszy mnie ten nasz zbieg okoliczność 🫡
Wierzę w to, że grudzień będzie WASZ! Pozytywne afirmacje są wskazane!

Do góry