niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Pada białe g. A ja mam pracę do wykonania w glebie. I wcale mnie bo nie bawi. Rozumiem na święta ale dziś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
W święta nie będzie. ZapomnijPada białe g. A ja mam pracę do wykonania w glebie. I wcale mnie bo nie bawi. Rozumiem na święta ale dziś?
No to po co dziś,? Ludzie mają pielic i przygotowywać sie do ręcznego siania! Jak? Oszaleje...W święta nie będzie. Zapomnij![]()
Brzmi jak prywaciarz...."rękę złamiesz? A lewą przecież nie piszesz, ząb wyrwiesz, e tam dasz radę. Gorączka, a ja to z zapaleniem płuc pracowałam i żyję "Dobra, wstałam, jestem 9 godzinę na ketonalu i nie boli zbytnio. Spuchnięta nie jestem. Więc idę do pracuni..
Trochę tak się czuję "chorobowo". Zobaczymy czy dam radę wysiedzieć jakby co to się zwolnię.
Nie chce trochę przecholowac bo mam urlop w piątek, a moja szefowa jak zasugerowałam że dziś nie przyjdę gdybym się źle czuła powiedziała "no co Pani, przecież to tylko wyrwanie zęba, teraz są tacy fachowcy że nie będzie śladu i na drugi dzień jest Pani nowonarodzona". No jasne
Budżetóweczka kochanie. Urząd MiastaBrzmi jak prywaciarz...."rękę złamiesz? A lewą przecież nie piszesz, ząb wyrwiesz, e tam dasz radę. Gorączka, a ja to z zapaleniem płuc pracowałam i żyję "
Moje zdanie jest niezmiennie, nikt nie da orderu za chodzenie chorym do pracy. Ja juz sie wyleczyłam z tego, z 5 lat temu to jeszcze nie mialam ani jednego dnia zwolnienia, a potem jak mnie grypa przeczołgała to dwa tygodnie z łóżka nie wstałam.
@KiedyPytam jak poczujesz się gorzej to sie nie zastanawiaj i do domku. Zdrowie najważniejsze.
P.s bialutko dzis nawet u mnie, ale to nie powatrzymalo mnie przed siłeczką, dam sobie order dzis sama za motywację![]()
O kurde ja też budżetówka, ale szefowa ro sama mnie na zwolnienie wyrzuca. Kiedyś miałam atak rwy kulszowej poszłam do lekarza, zastrzyk przeciwbólowe i wróciłam do pracy. W progu mnie cofnęła, ze chyba żartuje wracać i na zwolnienie już.Budżetóweczka kochanie. Urząd Miastamobbing taki, że wszyscy po kątach chodzą
Kurde to chore jest, ze takie testy wychodza! Przytulam mocno!Dostałam bielą w oczy… tak jak myślałam tamten test wyszedł fałszywie dodatni.
Temperatura mi spadła czyli czekam na @
Co wam powiem mam ochotę jebnac tym wszystkim
Taka szefowa to skarbDobra, wstałam, jestem 9 godzinę na ketonalu i nie boli zbytnio. Spuchnięta nie jestem. Więc idę do pracuni..
Trochę tak się czuję "chorobowo". Zobaczymy czy dam radę wysiedzieć jakby co to się zwolnię.
Nie chce trochę przecholowac bo mam urlop w piątek, a moja szefowa jak zasugerowałam że dziś nie przyjdę gdybym się źle czuła powiedziała "no co Pani, przecież to tylko wyrwanie zęba, teraz są tacy fachowcy że nie będzie śladu i na drugi dzień jest Pani nowonarodzona". No jasne
Urząd Gminy witaBudżetóweczka kochanie. Urząd Miastamobbing taki, że wszyscy po kątach chodzą