reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Nie wiem czy dużo ale poprzednie ciąży z chłopakami w tym etapie miały max o ile dobrze pamiętam 120 g 😁
Albo przyspieszą jeszcze bardziej XD.
Wiem, że to orientacyjne wiem wiem . Ważne, że wszystko okej 😁

Ja szczerze byłam pewna, że to już dalej ale może z @Lunaa09 mi się pokićkało już 🤣
Ostatnio chciałam zapytać czy już kopy dostajesz, ale bym zadała mądre pytanie, no no 😅💩

Mądre, czemu nie ? Czuje i to reguralnie szczerze Ci powiem. Najbardziej usztywnione są po zjedzeniu słodkiego albo jak siadam i pozycję zmieniam 🙈😁.

O proszę! 😁
To u mnie z tym słodkim wcale nie działało. Nawet na obciążeniu glukozą to 2 kopy dał i tyle. Ale jak np usłyszy głos ojca to strasznie mi wiruje, jak pranie w pralce 😁 q

O proszę! 😁
To u mnie z tym słodkim wcale nie działało. Nawet na obciążeniu glukozą to 2 kopy dał i tyle. Ale jak np usłyszy głos ojca to strasznie mi wiruje, jak pranie w pralce 😁 q
Aaaa to syneczek Tatusia będzie w takim razie 😀
Ja też tak myślałam, że synki to taty będą. A ja od 11 lat słyszę "Mamo coś tam" po milion razy dziennie, także wiem co mnie czeka 🤣🤣.
Najlepszy jest młodszy, wzięłam brzuch na rękę i czuł,że kopie. Tłumacze o co chodzi a Kamil mówi z pretensją " powiedziałem Ci nie kop Mamy mojej" 🤣

Dobry! Mam dzisiaj dzien zakupowy, wczoraj myslalam, ze wyjazd wczesnie rano bedzie siper pomyslem, bo zdaze przed wszystkimi, ale jak patrze jak ciemno jest za oknem, to stwierdzam, ze glupia bylam! :D

Hej dziewczyny,jak tam u Was?
Za chwilę zbieramy się do przedszkola na pierwsze Mikołajki młodej. Ja jej tłumaczyłam ,że dzieci w przedszkolu dostaną małe prezenty a większy będzie miała pod choinką ale ciekawe ile z tego wywnioskowała bo włączyłam jej filmik " od Mikołaja",gdzie wymienił jej wymarzony prezent pod choinkę (myjnie samochodową dla autek).
Mąż się wczoraj śmiał,że Mikołaj da Basi skarpetę a tam będą jakieś kredki i czekoladka to młoda rozniesie przedszkole bo Mikołaj przecież mówił o myjni a tutaj jakieś bibeloty dał 😂🫣
Ja się śmiałam z tego ale teraz tak się zastanawiam czy telefonu nie dostanę przed obiadkiem 🤔 no chyba nie będzie tak źle.
Muszę ją też pochwalić - drugi tydzień chodzimy regularnie do przedszkola,bez wagarów - jak na nią to super 🤌🏼✨

reklama
Aaaa to syneczek Tatusia będzie w takim razie 😀
Ja też tak myślałam, że synki to taty będą. A ja od 11 lat słyszę "Mamo coś tam" po milion razy dziennie, także wiem co mnie czeka 🤣🤣.
Najlepszy jest młodszy, wzięłam brzuch na rękę i czuł,że kopie. Tłumacze o co chodzi a Kamil mówi z pretensją " powiedziałem Ci nie kop Mamy mojej" 🤣

Tak myślę, że to będzie syn tatusia nie mamusi, bo ogólnie mąż od początku bardzo dotykał brzucha i do niego mówił, musiał po prostu szybciej ode mnie wyłapać moment, gdzie Młody zaczął kontaktować już ze światem. Ja w sumie zaczęłam dotykać brzucha jak faktycznie zaczął kopać, wcześniej tego nie robiłam i się zwyczajnie spóźniłam. 🤣
Nie kop Mamy mojej... 🤣 Jak dostanę kopa, że mnie zaboli gdzieś w dole biodrowym to mąż mówi tak teatralnie... NO CO TY, NIE KOP TAK MAMY, NIEWOLNO 🤣

Do góry