reklama
93kora
Moderator
Nie wiem czy dużo ale poprzednie ciąży z chłopakami w tym etapie miały max o ile dobrze pamiętam 120 gAle że co. Że 300g to Ci dużo?
To tylko estymacja z wymiarów, zdąży zwolnić![]()
Albo przyspieszą jeszcze bardziej XD.
Wiem, że to orientacyjne wiem wiem . Ważne, że wszystko okej
loumarie
Fanka BB :)
Nie wiem czy dużo ale poprzednie ciąży z chłopakami w tym etapie miały max o ile dobrze pamiętam 120 g
Albo przyspieszą jeszcze bardziej XD.
Wiem, że to orientacyjne wiem wiem . Ważne, że wszystko okej![]()
Ja szczerze byłam pewna, że to już dalej ale może z @Lunaa09 mi się pokićkało już
Ostatnio chciałam zapytać czy już kopy dostajesz, ale bym zadała mądre pytanie, no no
93kora
Moderator
Mądre, czemu nie ? Czuje i to reguralnie szczerze Ci powiem. Najbardziej usztywnione są po zjedzeniu słodkiego albo jak siadam i pozycję zmieniamJa szczerze byłam pewna, że to już dalej ale może z @Lunaa09 mi się pokićkało już
Ostatnio chciałam zapytać czy już kopy dostajesz, ale bym zadała mądre pytanie, no no![]()
loumarie
Mądre, czemu nie ? Czuje i to reguralnie szczerze Ci powiem. Najbardziej usztywnione są po zjedzeniu słodkiego albo jak siadam i pozycję zmieniam.
O proszę!
To u mnie z tym słodkim wcale nie działało. Nawet na obciążeniu glukozą to 2 kopy dał i tyle. Ale jak np usłyszy głos ojca to strasznie mi wiruje, jak pranie w pralce
93kora
Moderator
Aaaa to syneczek Tatusia będzie w takim razieO proszę!
To u mnie z tym słodkim wcale nie działało. Nawet na obciążeniu glukozą to 2 kopy dał i tyle. Ale jak np usłyszy głos ojca to strasznie mi wiruje, jak pranie w pralceq
Ja też tak myślałam, że synki to taty będą. A ja od 11 lat słyszę "Mamo coś tam" po milion razy dziennie, także wiem co mnie czeka
Najlepszy jest młodszy, wzięłam brzuch na rękę i czuł,że kopie. Tłumacze o co chodzi a Kamil mówi z pretensją " powiedziałem Ci nie kop Mamy mojej"
Noo sporo, moja w 19+2 miała 340 i mówił że duża dziewczynaDobra byłam na wizycie, bez bicia się przyznaje.
Dzieiaj strzeliło równo 17+0. Młody waży 300 go i ma 15 cm. Czas zaprzestać tych fast foodów
![]()
Lady Strejser
Hej dziewczyny,jak tam u Was?
Za chwilę zbieramy się do przedszkola na pierwsze Mikołajki młodej. Ja jej tłumaczyłam ,że dzieci w przedszkolu dostaną małe prezenty a większy będzie miała pod choinką ale ciekawe ile z tego wywnioskowała bo włączyłam jej filmik " od Mikołaja",gdzie wymienił jej wymarzony prezent pod choinkę (myjnie samochodową dla autek).
Mąż się wczoraj śmiał,że Mikołaj da Basi skarpetę a tam będą jakieś kredki i czekoladka to młoda rozniesie przedszkole bo Mikołaj przecież mówił o myjni a tutaj jakieś bibeloty dał

Ja się śmiałam z tego ale teraz tak się zastanawiam czy telefonu nie dostanę przed obiadkiem
no chyba nie będzie tak źle.
Muszę ją też pochwalić - drugi tydzień chodzimy regularnie do przedszkola,bez wagarów - jak na nią to super

Za chwilę zbieramy się do przedszkola na pierwsze Mikołajki młodej. Ja jej tłumaczyłam ,że dzieci w przedszkolu dostaną małe prezenty a większy będzie miała pod choinką ale ciekawe ile z tego wywnioskowała bo włączyłam jej filmik " od Mikołaja",gdzie wymienił jej wymarzony prezent pod choinkę (myjnie samochodową dla autek).
Mąż się wczoraj śmiał,że Mikołaj da Basi skarpetę a tam będą jakieś kredki i czekoladka to młoda rozniesie przedszkole bo Mikołaj przecież mówił o myjni a tutaj jakieś bibeloty dał
Ja się śmiałam z tego ale teraz tak się zastanawiam czy telefonu nie dostanę przed obiadkiem
Muszę ją też pochwalić - drugi tydzień chodzimy regularnie do przedszkola,bez wagarów - jak na nią to super
reklama
loumarie
Aaaa to syneczek Tatusia będzie w takim razie
Ja też tak myślałam, że synki to taty będą. A ja od 11 lat słyszę "Mamo coś tam" po milion razy dziennie, także wiem co mnie czeka.
Najlepszy jest młodszy, wzięłam brzuch na rękę i czuł,że kopie. Tłumacze o co chodzi a Kamil mówi z pretensją " powiedziałem Ci nie kop Mamy mojej"![]()
Tak myślę, że to będzie syn tatusia nie mamusi, bo ogólnie mąż od początku bardzo dotykał brzucha i do niego mówił, musiał po prostu szybciej ode mnie wyłapać moment, gdzie Młody zaczął kontaktować już ze światem. Ja w sumie zaczęłam dotykać brzucha jak faktycznie zaczął kopać, wcześniej tego nie robiłam i się zwyczajnie spóźniłam.
Nie kop Mamy mojej...