reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Hejo, a my juz właśnie w trasie jesteśmy, w drodze po naszego kropka 🥹 🥹
Czekamy i trzymamy kciuki 🫡🥰

Oczywiscie, ze jest duzo mozliwosci jeszcze, ale ten poczatek mial tak z buta wjechac! :D zreszta… zaraz jestes nastepna 🙈

Wbrew logice, ale trzymam kciuki, zeby ten okres szybko sie rozkrecil! :D a termin kiedy uzgadniasz?

@Dorka66 daj znac potem, trzymam kciuki 🤞
Mam się zgłosić 13-14 dzień cyklu do kliniki i wtedy zobaczymy, ostatnio w 14 dniu cyklu byłam i przy takim jajeczku dostałam zastrzyk od razu więc kolejnego dnia by mi zrobili. Lekarz mi mówił że to od ręki sobie ustalimy z dnia na dzień albo tego samego dnia.

reklama
Zalatwilam wszystkie zakupy, a o paczku do kawy zapomnialam 😂
Jakis czas temu wprowadzili w lidlach te „paczki” z owocami i warzywami, ktore sa tak na ostatni moment i wielka siata jest za 8 zl. Dzisiaj pierwszy raz sie na nia skusilam i matko jakie tam dobre rzeczy :D co prawda duzo bedzie do zjedzenia dzis, ale mam mango, zolte kiwi, maliny, winogrona, mandarynki! Wleci dzisiaj salatka owocowa na deserek i bedzie jak znalazl! :D

Czekamy i trzymamy kciuki 🫡🥰

Mam się zgłosić 13-14 dzień cyklu do kliniki i wtedy zobaczymy, ostatnio w 14 dniu cyklu byłam i przy takim jajeczku dostałam zastrzyk od razu więc kolejnego dnia by mi zrobili. Lekarz mi mówił że to od ręki sobie ustalimy z dnia na dzień albo tego samego dnia.
Ej no to super! To trzymam kciuki podwojnie, za szybko rozkrecony okres i zeby owu sie nie odwlekala i jajeczko roslo sprawnie! :D

Ja się pierwszy raz w życiu modle zeby okres przyszedł szybko żebym się wyrobiła z inseminacja przed świętami bo w innym wypadku płodne wypadną w święta jak będę mieć gości na kilka dni na noc… a to będzie wyzwanie z naszym psem (nie wiem czy kiedyś wspominałam że mam psa). Więc się plamienie rozkręca i teraz to trzymamy kciuki żeby okres się rozkręcił.

Może listopad i grudzień kiepsko bo jest mniej słońca? Już wymyślam xD

Ja nieustająco trzymam kciuki, jak trzeba to teraz za szybkie przybycie okresu 🤞🤞

Wróciłam ze spotkania z kumplem, byliśmy w Maczku na pierniczkowej latte 😍🎄
A na wynos jeszcze dostałam od niego pierniczkową Inkę 🤩

20251205_102314.jpg

reklama
Do góry