reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Hejo. Do mnie Mikołaj przyszedł. Kupiłam sobie perfumy 😆😆😆 my robimy sobie prezenty pod choinkę. Teraz jedynie córce.

Dzisiaj przyjechała moja mama. Wypiłyśmy sobie cytrynówkę. I ona i ja potrzebowałyśmy resetu.

Dzisiaj ostatnia tabletka lametty. Zobaczymy co to da ... Już bym chciała czwartek i wiedzę czy coś urosło.

@Jane Doe jak się czujesz.... ?
Dziękuję że pytasz. Psychicznie zniosłam to lepiej że się nie udało, bo ja już przekreśliłam naturalne szanse całkowicie. I z przyjemnością (o ironio) proszę @marietta2112 wpisz mi okres 🩸. Przyszedł z poczwórną siłą. Ale to oznacza że na ostatniej prostej przed świętami wyrobimy się z inseminacja 🎄. Goście przylatują wtorek wieczorem i możliwe że tym samym samolotem będziemy lecieć.

Dzień dobry !
Ja witam się kawką , właśnie opędzlowałam śniadanko podane do łóżka 😍
I leżę się byczę 😂
Ja owulaków nie odpuszczam , juz dzisiaj 14 dc i test juz ładnie ściemniał, w południe jeszcze powtórzę i wieczorem . Moze juz będzie pik . Było by cudownie mieć pik w urodziny 😁
Choć jestem trochę zła bo nie widzę u siebie ładnego śluzu i nie wiem dlaczego ... I czy to nie przekreśli tych naszych nadziei .
Wszystkiego naj naj naj 🥳🎁🎂

U mnie temp nadal stoi- nie wierze, zeby przyszla jeszcze owu, wiec ten miesiac nawet sobie nie potestuje… byle okres przyszedl normalnie i to nie w swieta to bedzie dobrze..

U mnie dzisiaj wzrosła ale co z tego jak mam już 24 dc 😅
Mąż mnie pytał wczoraj czy możliwe, że ten brak owulacji to przez antybiotyki które brałam no ale nie wiem 🙄

Dziękuję że pytasz. Psychicznie zniosłam to lepiej że się nie udało, bo ja już przekreśliłam naturalne szanse całkowicie. I z przyjemnością (o ironio) proszę @marietta2112 wpisz mi okres 🩸. Przyszedł z poczwórną siłą. Ale to oznacza że na ostatniej prostej przed świętami wyrobimy się z inseminacja 🎄. Goście przylatują wtorek wieczorem i możliwe że tym samym samolotem będziemy lecieć.

Wszystkiego naj naj naj 🥳🎁🎂
Poczwornie, bo czarowalysmy tu, zeby sie pojawil, to jest z grubej rury 😂 ale super! Czyli zaraz po swietach dostaniesz swoj swiateczny prezent ♥️
U mnie dzisiaj wzrosła ale co z tego jak mam już 24 dc 😅
Mąż mnie pytał wczoraj czy możliwe, że ten brak owulacji to przez antybiotyki które brałam no ale nie wiem 🙄
No i niech mi ktos powie, ze to nie jest skomplikowane! A wraz ze wzrostem czulas wczoraj cos na owu, czy znikad wzroslo? :D

@Jane Doe oby wszystko poszło po Twojej myśli 😊❤️

Nasz organizm kobiecy to jedna wielka niewiadoma 🫣

Nie wiem czy zauważyłyście ale już dawno powinien być otwarty wątek sierpniowych mam a tu cisza, chyba na prawdę miesiąc był bardzo kiepski 😣

Poczwornie, bo czarowalysmy tu, zeby sie pojawil, to jest z grubej rury 😂 ale super! Czyli zaraz po swietach dostaniesz swoj swiateczny prezent ♥️

No i niech mi ktos powie, ze to nie jest skomplikowane! A wraz ze wzrostem czulas wczoraj cos na owu, czy znikad wzroslo? :D

Nie, nic takiego nie czułam.
Ale ogólnie to był chyba mój ostatni cykl z mierzeniem tempki bo przy nocnej pracy to i tak się mija z celem 😅
Co nie zmienia tego, że jakby ta owulka była to by jednak ta tempka wzrosła i tak a nie utrzymywała się poniżej podstawowej temperatury ciała.
Zaraz wywalę też wszystkie owulaki 😅
Zostaje czekać na wizytę w przyszły czwartek a potem na styczeń i transfer 🥹

reklama
Hejka, miałam wczoraj z chłopem ubierać choinkę ale ostatecznie przy szczeniaku sobie odpuściliśmy. Może ogarnę choinkę taka na ścianę jak kilka lat temu.

Odliczam czas już do testowania ale ogólnie zdziwiło mnie położenie i twardość szyjki. Jest dosyć wysoko i naprawdę jest twarda jak nigdy. Cycki nie ustępują, też bolą ciągle. 🙈

Nadrobiłam tych kilka stron, macie szybkie tempo pisania, ja tu wpadnę napisze jeden post na kilka stron i czuję się trochę jak nie wiem, intruz. 🙈🤣🤣

Do góry