reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
no na mnie i na wiele dziewczyn tak działał. Moze u Ciebie jest inaczej :) sprawdź sobie. Po prostu tak mi się kojarzy, w razie czego nie przestrasz się :)
Potwierdzam, na początku to nie wiedziałam co się dzieje, złapało mnie np w kuchni i szłam po omacku do pokoju do położyć. Do tego taka osłabiona jestem w tym momencie. Trwa to jakieś 30min/godzine. Teraz już nie ma tego codziennie, może organizm w jakimś stopniu się przyzwyczaił, ale nadal się zdarzają te okropne zawroty

to od razu ostrzegam, jeśli masz 1x dziennie to bierz go na noc bo on potrafi nieźle bujać. W sensie zawroty głowy, trochę jakby człowiek był pijany. Auta po tym nie poprowadzisz.
Ja biore 3x dziennie Besins i u mnie żadnych skutkow ubocznych. Ale na grupach czesto się przewijało, że dziewczyny różnie na Besins reagowały.

Cześć wszystkim, chciałam dołączyć jeszcze do Lipcowych (termin na 16.07), widzę, że już forum rozgrzane. Jestem po 2 wizycie dzisiaj gdzie po raz drugi usłyszałam serduszko, badania prenatalne początkiem roku, tak że przycupne na chwilę w otoczeniu ludzi w podobnej sytuacji :))
Cześć, witamy 👶

A ja mam do was pytanie odnośnie przewidywanego terminu porodu. Który w końcu wskaźnik bierze się pod uwagę? Om czy usg właśnie w tych tygodniach teraz kiedy wszystkie dzidzie rosną w tym samym czasie?
Wiem że te 3 dni załóżmy nie mają większego znaczenia ale pytam z ciekawości czym się bardziej sugerujecie 😊

dobra, już tak niewiele niezapisanych dziewczyn zostało, że po prostu zapytam nickami:
Dajcie znać czy chcecie zaproszenie do wątku prywatnego. Jeśli nie - to luzik. Tylko powiedzcie :)
@Inek97
@ewkm
@angellla
@Misiactwo
@Sunflowerxxx
Jestem, weźcie mnie! Plis, potrzebuję tego grona z całym bagażem doświadczeń! 😅
A to mój mały ludek 🥹 wszytsko pięknie, książkowo, ma 2,5cm, serce bije 182. Ruszał się na tym usg już, jakie to piękne
Zobacz załącznik 1730367
Ojej jak te zdjęcia już wyglądają!! Teraz to podwójnie przebieram nóżkami na mojego dzidziola w przyszłym tygodniu!❣
Dobra! Czyli temat prywtanej gupy mamy ogarnięty i idziemy wszystkie :) brakuje mi tylko info od @Inek97 , która się nie odzywa od soboty i się martwię! Ale dużo się udzielała wcześniej, więc mam nadzieję, że niedługo wróci i powie, że po prostu rzygaczka ją męczyła.
A idźcie, 3 dni nadrabiałam forum bo miałam ostatnio trudny czas i za każdym razem zasypiałam z telefonem na czole 🤣

reklama
A ja mam do was pytanie odnośnie przewidywanego terminu porodu. Który w końcu wskaźnik bierze się pod uwagę? Om czy usg właśnie w tych tygodniach teraz kiedy wszystkie dzidzie rosną w tym samym czasie?
Wiem że te 3 dni załóżmy nie mają większego znaczenia ale pytam z ciekawości czym się bardziej sugerujecie 😊
Szczerze mówiąc najbardziej się posugeruję prenatalnymi, ale też z przymrużeniem oka, bo skoro jest ta cukrzyca ciążowa to nigdy do końca nie wiadomo kiedy będzie poród. Może będzie decyzja że wcześniej? Narazie orientacyjnie zostaje przy swojej dacie, która wynikała nawet nie z terminu miesiączki, a z terminu owulacji.

Do góry