reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Juz po badaniach i cynamonce 😝 stracilam na krew 230 zl , plus dzisiejsza wizyta u gina 270 zl 😵‍💫 Na pobraniu pani uswiadamiala mnie, ze moze wcale w ciazy nie jestem bo beta po poronieniu utrzymuje sie 6 tyg 😶‍🌫️
To zależy jakie było poronienie, w którym tc. Nie rozumiem po co takie gadki ze strony tej Pani. Rozumiem, że to pielęgniarka, która pobierała krew?

reklama
Juz po badaniach i cynamonce 😝 stracilam na krew 230 zl , plus dzisiejsza wizyta u gina 270 zl 😵‍💫 Na pobraniu pani uswiadamiala mnie, ze moze wcale w ciazy nie jestem bo beta po poronieniu utrzymuje sie 6 tyg 😶‍🌫️
Ale badanie krwi dzisiaj już pokaże, czy to „nowe” HCG czy beta po wcześniejszej ciąży? O której masz wyniki?
Ja czekam aż do 17 na wynik dzisiaj 😒

Heloł ❤️

Podaję kawusię ☕

U mnie w nocy przyszedł okres, jak w zegarku. Już sama nie wiem czy była ta owulka czy nie i trochę żałuję, że nie zbadałam prożka 7 dpo bo miałabym jakiś podgląd sytuacji ale w sumie przy in vitro nie muszę się aż tak o to martwić 🤣

Humor od razu lepszy. Papa durny pms-ie 😎
Ja nie wiem kto to wymyślił 😅

Mam dwa dni wolnego więc dzisiaj wjedzie winko ❤

To zależy jakie było poronienie, w którym tc. Nie rozumiem po co takie gadki ze strony tej Pani. Rozumiem, że to pielęgniarka, która pobierała krew?
Tak pielegniarka, bo sie pytala czemu sie tak deneruje to jej powiedzialam. Poronienie mialam 4t+3d, juz test w tym dniu mialam ledwo cien, objawy ciazy ustapily, za chwile przyszlo krawienie. Bylam u lekarza na kontroli po krwawieniu i wszystko sie ladnie oczyscilo, dal zielone swiatlo na starania od razu. Bety po tym nie robilam bo powiedzial że nie ma potrzeby

Tak pielegniarka, bo sie pytala czemu sie tak deneruje to jej powiedzialam. Poronienie mialam 4t+3d, juz test w tym dniu mialam ledwo cien, objawy ciazy ustapily, za chwile przyszlo krawienie. Bylam u lekarza na kontroli po krwawieniu i wszystko sie ladnie oczyscilo, dal zielone swiatlo na starania od razu. Bety po tym nie robilam bo powiedzial że nie ma potrzeby
Co za babsko.

Znalazła się ginekolożka 😡

Hej wam, witam się znad późnej kawki ☕️ po pierwsze chciałam podziękować za życzenia ❤️
mało mnie tu było, grudzień zbyt intensywny dla mnie tu moje urodziny, tu małego, jakieś torciki goście, tu jakieś wydarzenia w pracy świąteczne, w przedszkolu, cały czas coś 🫣😵‍💫 gdzie tu czas się starać 🤣 oczywiscie żart, ja dziś 13dc, wczoraj peak na owulaku, dzisiaj bole także mam nadzieję że to jakaś owu 🤞🏻 pomiędzy wiecznym biegiem oczywiście także zobaczymy, myślę że w tym miesiącu czas do testu przynajmniej nie będzie mi się tak dłużył jak wciąż w biegu 🙈

Sprawdziłam na szybko pierwszą stronę bo nadrobić to będzie ciężko 🙈 tule wszystkie okresowe i trzymam kciuki za widoczne koniczynki 🥹🤞🏻❤️

Ja pierdykam po co tacy ludzie pracuja z drugim czlowiekiem.. w zyciu by sie beta miesiac nie utrzymywala z takich wartosci.. olej i zagryz ta cynamonka! :D
Heloł ❤️

Podaję kawusię ☕

U mnie w nocy przyszedł okres, jak w zegarku. Już sama nie wiem czy była ta owulka czy nie i trochę żałuję, że nie zbadałam prożka 7 dpo bo miałabym jakiś podgląd sytuacji ale w sumie przy in vitro nie muszę się aż tak o to martwić 🤣

Humor od razu lepszy. Papa durny pms-ie 😎
Ja nie wiem kto to wymyślił 😅

Mam dwa dni wolnego więc dzisiaj wjedzie winko ❤
Bardzo dobre plany na popoludnie :D bo Ty 18 chyba mas wizyte nie?

reklama
Do góry