Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę kreskęDziewczyny ja nie wytrzymałam i siknelam. Mam omamy ? Taki wynik po 1 minucie Zobacz załącznik 1730855
Ja w tym miesiącu podziałałam zaraz po okresie, bo się okazało że mam owulację w około 10-12 dniu cyklu a myślałam że nieco później. I też mi duszek pokazał się w 8 dpo.Ale to przecież jest niemożliwe , czy to realne ze owulacje mialam zaraz po @ ? Przeciez jeśli liczyć normalnie ze ow. Mialam 14 dc to dzisiaj jest dopiero 6-7 dpo z tym ze ten brzuch mnie boli w sumie od końca okresu , nie rozumiem juz nic . Mam nadzieję ze to nie kolejny biochemchyba ze te pinki robią takie psikusy. Ja ich wcześniej nigdy nie używałam. Masakra wpadam w panikę
![]()
Ja mam dzisiaj 13dc a pęcherzyk 10mm. Ale urósł od czw prawie 5mm. Mój lekarz w czw przy 5 był spokojny że jak miewa dłuższe cykle to niekoniecznie cykl będzie na stary. Daj koniecznie znać!Dzień dobry. My dzisiaj spaliśmy wszyscy do 10o nie. Sory. Ja córka i pies. Mąż wstał o 8
zaraz wyjeżdżamy na przedświąteczne spotkanie. A o 18 mam wizytę w szpitalu na podgląd jajka. Nie liczę już na cuda. Przy dobrych wiatrach skoro rośnie 1 mm dziennie, będzie miał 18 mm.
Dziś 14 dzień cyklu. Dzisiaj powinnam mieć zastrzyk. A pewnie dupa zbita z tego. W poniedziałek to już nie będzie miało najmniejszego sensu.
Przynajmniej wyszlas na zero, ale mysle, ze nawet nie zjadlas tyle co spalilas
Ja zrobilan na obiad pizze i nie zaluje![]()
Ale jakie rano? Nie mozna tak nie pic i siknac wieczorem?kto tu di rana wytrzyma, jeszcze jak wstajecie nie wiem o ktorej bo weekend
![]()
Jak rozcieńczone i tak kreska przebija to bardzo dobry znak, znaczy się ze cosik idzie do przodu. Jedź po inny, nie namawiam aczkolwiek nie zaszkodzimoze zaraz wsiądę w auto i rzeczywiście pojadę po kolejny bo te pinki jakoś do mnie nie przemawiają
zrobiłam drugi , i coraz bardziej wydaje mi się że walą w ciula , przecież ja mam teraz rozcieńczone sikanie ...
Dziewczyny ja nie wytrzymałam i siknelam. Mam omamy ? Taki wynik po 1 minucie Zobacz załącznik 1730855
Ewidentnie coś tam świtamoze zaraz wsiądę w auto i rzeczywiście pojadę po kolejny bo te pinki jakoś do mnie nie przemawiają
zrobiłam drugi , i coraz bardziej wydaje mi się że walą w ciula , przecież ja mam teraz rozcieńczone sikanie ...