reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Też tak czytałam! Oczywiście internet przejrzany, hahah😁
Może i coś w tym jest, różne są właśnie przypadki, fajnie jakby to była prawda🥹
Absolutnie ja bym tego pod kątem ciąży nie uznawała bo pewnie niektóre mają dwie kreski na owu i ciąży nie ma. Albo odwrotnie. Ale może jakoś tam ten hormon któryś działa że ma to wpływ kto wie.

reklama
Boze. Mąż robił.obiad i dostałam.takiej zgagi że zdechnę. A mamy dzisiaj cudować w łóżku 😆 a ja się wykończe zaraz. Sto.lat zgagi nie miałam. A tu żadnego Reni w domu bo wszystko zeżarł

Kurna powiem wam że jestem wlasnie po wizycie u.mojego lekarza prowadzącego i ja nie wiem jak ten z lux medu w sobotę mnie badal że na pewno z prawego nie będzie owulacji.. a dzisiaj z prawego mój patrzy i pęcherzyk 15mm... Więc znowu pauzujemy, @marietta2112 poproszę o laweczke :(

Ale rozmawiałam z nim dzisiaj i powiedział że spróbujemy jeden jeszcze cykl z lewego i nas zakwalifikuje do in vitro jak nie wyjdzie jeśli my będziemy zdecydowani. I chyba pójdziemy tą droga bo mało że mam trzy cykle z prawej a jeden z lewej to jeszcze się teraz zapowiada na 40 dniowy cykl...

Kurna powiem wam że jestem wlasnie po wizycie u.mojego lekarza prowadzącego i ja nie wiem jak ten z lux medu w sobotę mnie badal że na pewno z prawego nie będzie owulacji.. a dzisiaj z prawego mój patrzy i pęcherzyk 15mm... Więc znowu pauzujemy, @marietta2112 poproszę o laweczke :(

Ale rozmawiałam z nim dzisiaj i powiedział że spróbujemy jeden jeszcze cykl z lewego i nas zakwalifikuje do in vitro jak nie wyjdzie jeśli my będziemy zdecydowani. I chyba pójdziemy tą droga bo mało że mam trzy cykle z prawej a jeden z lewej to jeszcze się teraz zapowiada na 40 dniowy cykl...

Ja nie wiem kogo oni zatrudniają w tych luxmedach, ale chciałam się zapisać na teleporadę do ginekologa i jak zaczęłam sprawdzać ich opinie to max mają 3,5 gwiazdki, niektórzy mają po 1 inni po 2,5 na sprawdzonych około 20 nazwisk nikt nie miał nawet 4 😳😳

reklama
Do góry