Na luz się nie zapowiadaGrunt, ze imprezka sie udala, odbebnisz swieta i bedziesz miec luz![]()
reklama
Ja się obawiam, że ja już nie zwolnię do siwych włosówNoo.. to nie zwolnisz w przyszlym roku, przepraszam![]()
Ale naprawdę święta mnie zaskoczyły jak zima drogowców, kij że przecież gadam o nich i czekam od wrzesnia, dziś mi mąż mówi magiczne " za tydzien" a ja wtf?!?! Jaki tydzień
penguinlicious
Moderator
Heej, tak@penguinlicious co u Ciebie ? Urodziłaś już ?![]()
W zeszły poniedziałek wróciłyśmy do domu i uczymy się nowej rzeczywistości już we troje
loumarie
Fanka BB :)
Finalnie mam ogarnąć gratis Holter EKG, poprawić elektrolity i wrócić.
Puls mi spadł na wizycie, a wyrzuciło cisnienie dla odmiany

Ekg na leżąco mam w porządku, ale lekarz zastanawia się jak zachowuje się mi serce gdy zmieniam pozycje. W sumie dzisiaj wykopałam swój stary wypis szpitalny, gdzie w próbie ortostatycznej ta tachykardia już była, a na leżąco nie.
Echo w porządku, nie powiększyły mi się komory itd - tam tyle co niedomykalnosc zastawek ale to nie jest z kategorii istotne.
Ekg na leżąco mam w porządku, ale lekarz zastanawia się jak zachowuje się mi serce gdy zmieniam pozycje. W sumie dzisiaj wykopałam swój stary wypis szpitalny, gdzie w próbie ortostatycznej ta tachykardia już była, a na leżąco nie.
Echo w porządku, nie powiększyły mi się komory itd - tam tyle co niedomykalnosc zastawek ale to nie jest z kategorii istotne.
loumarie
Finalnie mam ogarnąć gratis Holter EKG, poprawić elektrolity i wrócić.
I wogole z tym ciśnieniem beka bo się poczułam tak przyłapana na gorącym uczynku... bo tam jak mi pielęgniarka wyłapuje to spoko, ale jak zobaczyłam wynik na ciśnieniomierzu i pomyślałam, że przecież nade mną to kardiolog obecnie stoi to myślę sobie, o kur... no super
xewee
Moderator
Super, gratulacje! Teraz juz tylko cierpliwosci Ci życzyćHeej, takurodziłam 4.12 rano, ostatecznie przez cięcie cesarskie.
W zeszły poniedziałek wróciłyśmy do domu i uczymy się nowej rzeczywistości już we troje![]()
A cos sie działo, ze tyle wczesniej cesarka? Bo pamietam, ze Ty mialas termin jakos na 20- ktorys
penguinlicious
Moderator
Na 24.12. Cesarka nie była planowa, poród zaczął się sam od odejścia zielonych wód, potem nie postępował mimo podanej oksytocyny i regularnych skurczy, praktycznie zero rozwarcia, więc zaproponowali mi cięcie. Okazało się, że dobrze się stało, bo Mała była cała poowijana pępowiną, w tym wokół szyi. Jak ją wyciągnęli to zapłakała dosłownie na moment, a potem zapadła długa cisza… miała adaptacyjne zaburzenia oddychania, więc zabrali ją od razu na OION i musieli wspomagać. Plus odsysanie tych zielonych wód, których się sporo nałykała. Także miałyśmy dość trudny start, ale to zuch dziewczyna i szybko sobie ze wszystkim poradziłaSuper, gratulacje! Teraz juz tylko cierpliwosci Ci życzyć
A cos sie działo, ze tyle wczesniej cesarka? Bo pamietam, ze Ty mialas termin jakos na 20- ktorys
Kaalaa
Gdzie Ci uciekly te tygodnie?Ja się obawiam, że ja już nie zwolnię do siwych włosów
Ale naprawdę święta mnie zaskoczyły jak zima drogowców, kij że przecież gadam o nich i czekam od wrzesnia, dziś mi mąż mówi magiczne " za tydzien" a ja wtf?!?! Jaki tydzień![]()
CudownieHeej, takurodziłam 4.12 rano, ostatecznie przez cięcie cesarskie.
W zeszły poniedziałek wróciłyśmy do domu i uczymy się nowej rzeczywistości już we troje![]()
reklama
93kora
Moderator
Dużo zdrówka dla WasHeej, takurodziłam 4.12 rano, ostatecznie przez cięcie cesarskie.
I gratuluję