reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Noo.. to nie zwolnisz w przyszlym roku, przepraszam 😂
Ja się obawiam, że ja już nie zwolnię do siwych włosów 😅🤣
Ale naprawdę święta mnie zaskoczyły jak zima drogowców, kij że przecież gadam o nich i czekam od wrzesnia, dziś mi mąż mówi magiczne " za tydzien" a ja wtf?!?! Jaki tydzień 😆

Finalnie mam ogarnąć gratis Holter EKG, poprawić elektrolity i wrócić.
Puls mi spadł na wizycie, a wyrzuciło cisnienie dla odmiany 🤦🏻‍♀️😂
Ekg na leżąco mam w porządku, ale lekarz zastanawia się jak zachowuje się mi serce gdy zmieniam pozycje. W sumie dzisiaj wykopałam swój stary wypis szpitalny, gdzie w próbie ortostatycznej ta tachykardia już była, a na leżąco nie.
Echo w porządku, nie powiększyły mi się komory itd - tam tyle co niedomykalnosc zastawek ale to nie jest z kategorii istotne.

Finalnie mam ogarnąć gratis Holter EKG, poprawić elektrolity i wrócić.
Puls mi spadł na wizycie, a wyrzuciło cisnienie dla odmiany 🤦🏻‍♀️😂
Ekg na leżąco mam w porządku, ale lekarz zastanawia się jak zachowuje się mi serce gdy zmieniam pozycje. W sumie dzisiaj wykopałam swój stary wypis szpitalny, gdzie w próbie ortostatycznej ta tachykardia już była, a na leżąco nie.
Echo w porządku, nie powiększyły mi się komory itd - tam tyle co niedomykalnosc zastawek ale to nie jest z kategorii istotne.

I wogole z tym ciśnieniem beka bo się poczułam tak przyłapana na gorącym uczynku... bo tam jak mi pielęgniarka wyłapuje to spoko, ale jak zobaczyłam wynik na ciśnieniomierzu i pomyślałam, że przecież nade mną to kardiolog obecnie stoi to myślę sobie, o kur... no super 🤣

Heej, tak 😅 urodziłam 4.12 rano, ostatecznie przez cięcie cesarskie.
W zeszły poniedziałek wróciłyśmy do domu i uczymy się nowej rzeczywistości już we troje 🥰
Super, gratulacje! Teraz juz tylko cierpliwosci Ci życzyć 🥰🥰🥰
A cos sie działo, ze tyle wczesniej cesarka? Bo pamietam, ze Ty mialas termin jakos na 20- ktorys

Super, gratulacje! Teraz juz tylko cierpliwosci Ci życzyć 🥰🥰🥰
A cos sie działo, ze tyle wczesniej cesarka? Bo pamietam, ze Ty mialas termin jakos na 20- ktorys
Na 24.12. Cesarka nie była planowa, poród zaczął się sam od odejścia zielonych wód, potem nie postępował mimo podanej oksytocyny i regularnych skurczy, praktycznie zero rozwarcia, więc zaproponowali mi cięcie. Okazało się, że dobrze się stało, bo Mała była cała poowijana pępowiną, w tym wokół szyi. Jak ją wyciągnęli to zapłakała dosłownie na moment, a potem zapadła długa cisza… miała adaptacyjne zaburzenia oddychania, więc zabrali ją od razu na OION i musieli wspomagać. Plus odsysanie tych zielonych wód, których się sporo nałykała. Także miałyśmy dość trudny start, ale to zuch dziewczyna i szybko sobie ze wszystkim poradziła 🥰

Ja się obawiam, że ja już nie zwolnię do siwych włosów 😅🤣
Ale naprawdę święta mnie zaskoczyły jak zima drogowców, kij że przecież gadam o nich i czekam od wrzesnia, dziś mi mąż mówi magiczne " za tydzien" a ja wtf?!?! Jaki tydzień 😆
Gdzie Ci uciekly te tygodnie? :D jakby tak mialo byc, to ja juz dawno bym zwolnila, tyle siwych, ze loo 😂😂
Heej, tak 😅 urodziłam 4.12 rano, ostatecznie przez cięcie cesarskie.
W zeszły poniedziałek wróciłyśmy do domu i uczymy się nowej rzeczywistości już we troje 🥰
Cudownie ♥️ uczcie sie siebie, teraz juz bedzie pieknie ♥️

reklama
Do góry