reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Kule dzisiaj mam pierwszy dzień spodziewanej miesiączki, a jest mi tak niedobrze, ale to chyba nie ciążowe na tak wczesnym etapie? Bleeeh 😣
Czekam na kolejne pozytywne teściki z wypiekami 🤗

reklama
Kule dzisiaj mam pierwszy dzień spodziewanej miesiączki, a jest mi tak niedobrze, ale to chyba nie ciążowe na tak wczesnym etapie? Bleeeh 😣
Czekam na kolejne pozytywne teściki z wypiekami 🤗
Tez dzis mialam jakis powiew mdlosci 😂 ale na takie z prawdziwego zdarzenia mam nadzieje jeszcze troche poczekam, w swieta chce sie nawpierdzielac pysznosci , bo potem moze byc roznie z apetytem 🤣

Tez dzis mialam jakis powiew mdlosci 😂 ale na takie z prawdziwego zdarzenia mam nadzieje jeszcze troche poczekam, w swieta chce sie nawpierdzielac pysznosci , bo potem moze byc roznie z apetytem 🤣
Aż sobie zaraz poczytam czy to możliwe, żeby tak szybko to działało 😁
I zimno mi niemiłosiernie!!!

Raczej nie wstawię wam jutro dwóch kresek😕
Właśnie się kąpałam no i zauważyłam leciutką różowa plamkę, czyli pewnie rano fala okresu mnie zaleje bo nic innego to raczej nie zwiastuje. Dam jeszcze znać rano jak sytuacja. Ale nie poddajemy się! Styczeń może wynagrodzi 💝

reklama
Do góry