reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ale kurde szczerze, wątpię. Wczoraj wieczorem już takie jasnoróżowe plamienie lekkie, dziś na podpasce tylko takie 3 ślady kawy z mlekiem. Więc to na bank zbliżający się okres, miałyście tak kiedyś ?
Ja w sumie nigdy xd
Przepraszam że wtrącę, ja miałam identycznie, okazało się, że to implantacja 😊
Powodzenia!

reklama
Myślę sobie, tak w sobie, że może sprawdzę w niedzielę jak testy się wybarwiają;o 8dpo, to przecież nie jest jakaś bardzo dużą fanaberia, co nie?
Nie, uwazam ze to jest wspanialy czas, zeby zaczac sikac, to nie fanaberia :D
Ostatecznie w piątek. Dzisiejszą wizytę przenieśliśmy bo malż ma telekonferencję w pracy i byśmy się nie wyrobili 😜
No tak mi sie jakos wlasnie pamietalo, ze to mialo byc lada moment, a jednak przelozyliscie, ale dobrze, bede trzymac kciuki w piatek za dobre info!

Dzień dobry.

Czytam Was Dziewczyny, ale nie ma kiedy pisać, bo w pracy przysiadam do nowych obowiązków. @KiedyPytam prowadzisz pełne księgi? bo czytałam, że pracujesz w księgowości ;) W dom uwzięłam się za porządki i tak leci czas. Jeszcze mi się coś zrobiło na nodze, jakby od wrośniętego włosa, jakby ropień czy coś, póki co smaruje jakąś maścią, ale nie wiem czy nie czeka mnie wizyta u lekarza.

Cały czas trzymam za Was kciuki :)

No tak mi sie jakos wlasnie pamietalo, ze to mialo byc lada moment, a jednak przelozyliscie, ale dobrze, bede trzymac kciuki w piatek za dobre info!

W sumie za bardzo nie ma po co trzymać kciuki, pewnie jedynie omówimy plan działania na styczeń i tyle. A gdzie tam do transferu, o ile znowu się coś nie wykrzaczy znając nasze szczęście 🤣🤣

W sumie za bardzo nie ma po co trzymać kciuki, pewnie jedynie omówimy plan działania na styczeń i tyle. A gdzie tam do transferu, o ile znowu się coś nie wykrzaczy znając nasze szczęście 🤣🤣
Jak nie ma za co jak jest! Ja trzymam za ustalenie konkretnych dat i szybkiego transferu! W piatek bedziesz miec juz konkret nie przypuszczenia :D

Mnie brzuch zaczyna bolec okresowo, tak tak wiem, nic to nie znaczy, ale w polaczeniu z dzisiejszym moodem tempwraturowym nie jest pozytywnie :D no kurde tak liczylam na ten cykl..

reklama
Do góry