reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Tak byłam zapisana na 23… to jest mój 9 dpo i zapisałam się 1 dzień po terminie miesiączki , myślałam , że wytrzymam do testowania ale cos mnie podkusiło jak zwykle do wcześniejszego testowania… co miesiąc sobie mówię , że nie zatestuje wcześniej a wychodzi inaczej 🙈🙈🙈
Super ze tak szybko już jest druga kreska 😎
ja coś zaczynam powątpiewać, ale przejdę się jutro na badania, a nóż widelec będzie niespodzianka 🥲

Odniosłam wrażenie po Twoich wcześniejszych postach, że będzie zależało Ci na jak najszybszej wizycie ale skoro się nie śpieszy aż tak to rozumiem 😊
No wiem ,że to tak wygląda ale niektórych spraw nie przeskocze niestety i trochę poczekam ale jak się nic nie zmieni w najbliższych dniach i plamienie wróci to się umowie prywatnie szybciej.

Ja juz odpadam 😂 okresu nie ma co prawda ale juz wszystko na niego zwiastuje ,więc to kwestia czasu .
Ale sikać se będe rano 😂 nic mi nie szkodzi 😆
Następny miesiąc to ławeczka bo mąż wyjezdza na dwa tygodnie akurat w czasie dni płodnych jeśli dobrze wyliczyłam... ale to moze i lepiej , odsapne trochę i ja i mój pęcherz i mąż 😂😂😂 on to juz się śmieje ze mnie 😆 także dziewczyny do dzieła ! Sikać mi tu , bo moje nerki juz nie nadążają z przefiltrowywaniem 😂 jak dzisiaj siknelam do pojemniczka przezroczystego to sama zaczęłam sie śmiać bo kolor przezroczysty jak woda , ale i tak kija zamoczyłam 😂😂😂

reklama
Do góry