KiedyPytam
Fanka BB :)
Nie trzeba się przyglądać!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ze tak szybko już jest druga kreskaTak byłam zapisana na 23… to jest mój 9 dpo i zapisałam się 1 dzień po terminie miesiączki , myślałam , że wytrzymam do testowania ale cos mnie podkusiło jak zwykle do wcześniejszego testowania… co miesiąc sobie mówię , że nie zatestuje wcześniej a wychodzi inaczej![]()
No wiem ,że to tak wygląda ale niektórych spraw nie przeskocze niestety i trochę poczekam ale jak się nic nie zmieni w najbliższych dniach i plamienie wróci to się umowie prywatnie szybciej.Odniosłam wrażenie po Twoich wcześniejszych postach, że będzie zależało Ci na jak najszybszej wizycie ale skoro się nie śpieszy aż tak to rozumiem![]()
Czyli teraz rozumiem nowa trojka otwarta i jedno miejsce zaklepaneDalej dziewczyny, bo tu sikance idą trójkami.![]()
Dokładnie. Sikajcie!!!! Ilość miejsc ograniczona.Czyli teraz rozumiem nowa trojka otwarta i jedno miejsce zaklepane![]()
Już po badaniu , czekam na wynik , ma być po 18:30![]()