reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

@Monique321 jak to nie jest z pierwszego moczu jak miewam - to całkiem niezła kreseczka :)

@Hermeneg zależało mi na wizycie na NFZ bo mamy dużo wydatków w tym mc. Wiem ,że zdrowie jest ważniejsze ale jednak pieniądze też są potrzebne a póki mam takie lekkie objawy , plamienie ucichło zupełnie wczoraj - to nie chce męża straszyć i szukać na siłę.
Jak się zdarzy ,że będę miała znowu plemienia w tym mc to się nie będę patyczkować i się umowie prywatnie ale póki co to korzystam z NFZ. Jeszcze do drugiego miejsca spróbuję się umówić po przerwie świątecznej albo do tej Pani dr prywatnie

Odniosłam wrażenie po Twoich wcześniejszych postach, że będzie zależało Ci na jak najszybszej wizycie ale skoro się nie śpieszy aż tak to rozumiem 😊

reklama
Tak byłam zapisana na 23… to jest mój 9 dpo i zapisałam się 1 dzień po terminie miesiączki , myślałam , że wytrzymam do testowania ale cos mnie podkusiło jak zwykle do wcześniejszego testowania… co miesiąc sobie mówię , że nie zatestuje wcześniej a wychodzi inaczej 🙈🙈🙈
Super ze tak szybko już jest druga kreska 😎
ja coś zaczynam powątpiewać, ale przejdę się jutro na badania, a nóż widelec będzie niespodzianka 🥲

Odniosłam wrażenie po Twoich wcześniejszych postach, że będzie zależało Ci na jak najszybszej wizycie ale skoro się nie śpieszy aż tak to rozumiem 😊
No wiem ,że to tak wygląda ale niektórych spraw nie przeskocze niestety i trochę poczekam ale jak się nic nie zmieni w najbliższych dniach i plamienie wróci to się umowie prywatnie szybciej.

reklama
Ja juz odpadam 😂 okresu nie ma co prawda ale juz wszystko na niego zwiastuje ,więc to kwestia czasu .
Ale sikać se będe rano 😂 nic mi nie szkodzi 😆
Następny miesiąc to ławeczka bo mąż wyjezdza na dwa tygodnie akurat w czasie dni płodnych jeśli dobrze wyliczyłam... ale to moze i lepiej , odsapne trochę i ja i mój pęcherz i mąż 😂😂😂 on to juz się śmieje ze mnie 😆 także dziewczyny do dzieła ! Sikać mi tu , bo moje nerki juz nie nadążają z przefiltrowywaniem 😂 jak dzisiaj siknelam do pojemniczka przezroczystego to sama zaczęłam sie śmiać bo kolor przezroczysty jak woda , ale i tak kija zamoczyłam 😂😂😂

Do góry