taisiya
Fanka BB :)
I jak tam, masz może już wyniki?Wiem że jutrzejsza i poniedziałkowa beta wszytko mi powie ale jakoś muszę do jutra wytrzymać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tam, masz może już wyniki?Wiem że jutrzejsza i poniedziałkowa beta wszytko mi powie ale jakoś muszę do jutra wytrzymać![]()
Ale @Taka Ja to chyba w sobotę idzieI jak tam, masz może już wyniki?Powtórzyłam dziś sikańca ale dalej duchy widać
![]()
Zawsze można dać coś innego, naleśniki na różne sposoby można jeśćO może zrobię naleśniki jutrotylko nutelli nie lubię
![]()
Ja naleśniki tylko z serem na słodko lub dżemem truskawkowymZawsze można dać coś innego, naleśniki na różne sposoby można jeść![]()
Bon do diagnostyki to świetny pomysł!Kurczę, zazdroszczę tej możliwości badania się za darmo kiedy chceszJa się śmiałam, że na święta chcę bon do diagnostyki
![]()
Ja mogę co najwyżej sobie kawę w pracy zrobić, a Ty podejrzeć jajnikiBon do diagnostyki to świetny pomysł!ja się podejrzałam, nie ma narazie zagrożenia przedwczesna owulacją
mogę cierpliwie czekać do wtorku na wizytę, ewentualnie do niedzieli wieczora bo znowu będę w pracy i pewnie będzie kusić sprawdzenie co tam słychać
![]()