reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ja też zerwałam z forum a i tak wróciłam 🫂
Może niekoniecznie dużo się udzielam ale miło jest mieć otoczenie,które Cię rozumie, zrozumie,ojojka albo strzeli laczka,gdy trzeba i nie roztrząsa niektórych tematów :)

P.S. a kocyki dziecięce pod choinką zostawiłyście?
Ja ogólnie nie wierzę w takie rzeczy jak amulety, woda księżycowa itd. Ale w tym roku kocyk położyłam pod choinkę 🫣😄

U nas grypsko - tylko ja i tata jeszcze jesteśmy na chodzie. Nigdzie nie jechaliśmy na żadne gościny, siostra w wigilię z rodziną przyjechała - chyba tego mi było trzeba ,żeby trochę odpocząć od ludzi z rodziny

Nie mam w swoim otoczeniu staraczek a i koleżanek nie mam poza Wami więc jesteście na mnie chyba skazane 🤣🤣

U mnie nie było kocyka bo mi wykupili w Pepco te które chciałam 🥲 Mam nadzieję, że i bez kocyka się uda 🤣
Pamiętam, że odłożyłam kocyk pod choinkę w grudniu 2023 i w styczniu byłam w ciąży 🥹

reklama
Kurde brzuch mnie boli jak na okres razy 4. Pojutrze termin, oczywscie codziennie sikam i kreska się wybarwia mocniej ale i tak się bardzo boje...
A mnie znow wcale nie boli brzuch i tez sie martwie, czy branie progesteronu tak dziala? 🤔😮‍💨 bo z tego co pamietam to wlasnie mnie tak bolal jak na okres w pierwszej ciazy

A mnie znow wcale nie boli brzuch i tez sie martwie, czy branie progesteronu tak dziala? 🤔😮‍💨 bo z tego co pamietam to wlasnie mnie tak bolal jak na okres w pierwszej ciazy
A może po prostu od tego, że macica się rozciąga? Ja wczoraj jak trochę stałam w kuchni i robiłam obiad to mnie zaczął boleć 🫠

A może po prostu od tego, że macica się rozciąga? Ja wczoraj jak trochę stałam w kuchni i robiłam obiad to mnie zaczął boleć 🫠
Ale mnie nie boli nic a nic, i mysle czy progesteron ktory biore tak dziala 🤔

Przyjechaliśmy do teściów. Pyszny torcik jadłam 🥹😍

20251226_112710.jpg

Nie wiem czy to nie za wcześnie na rozciąganie macicy. Ja w pierwszej ciąży z córką miałam okropny ból rozciągającej macicy ale dopiero miesiąc po zrobieniu testu, w około 8-9 tygodniu. To wtedy pamiętam nawet na tyłek nie mogłam usiąść.

reklama
Dzień dobry ❤️ nikt dziś nie sikał?? U nas beznadziejne święta, wczoraj wieczorem dopiero wyszliśmy ze szpitala, teraz mamy jeszcze 3 dni kwarantanny więc zakaz spotkań rodzinnych 😭 ale no oby było już lepiej, Wszystkiego najpiękniejszego dla Was wszystkich kochane dziewczyny, spełnienia tych najskrytszych 🎄🎅❤️
Współczuje choróbska, zdrowiejcie szybko 😪🤞🏻

Do góry