reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Wpisane.
Czekamy na testy dziewczyny @Patii26
@natkusia
@RóżowaAura
A no i @Zestresowana13 nie uwierzę, że będziesz czekac do jutra 😉
Edit: doczytałam o bieli u @Patii26 😒
Ja przez te zawirowania chorobowe babci nawet nie dokończyłam owulaków robic i nie wiem kiedy I czy w ogóle bylo owu u mnie, także tego 31 to chyba bez sensu sikać...widzenia byly 21, 23 i 24 ale którego wypadło owu, to ciężko stwierdzić. Śluz i bóle największe były 23-24.12.
Szanse są, ja tam bym testowała w terminie co zamierzałaś 🤞🏻 może akurat się wstrzelicie którymś z tych dni 🤩

reklama
Hejka !
Ja wlasnie po wizycie. Fart mialam bo akurat okres się skończył i mogła mi zrobić cytologię. Wynik za 4 tyg i od razu znowu wizyta kontrolna . Dzisiaj mam 6 dc widać juz piękny pęcherzyk dominujący na prawym jajniku , ogolnie wszystko idealnie ,wręcz wzorowo ,moge juz miec pobolewania okołoowulacyjne bo widać że juz pęcherzyk może naciągać torebkę stąd trn ból.... Szkoda tylko że ławeczka mnie czeka 😪😢

Hej! Można dołączyć?
Podczytuje was od kilku dni. Krótko o mnie - staramy się o drugie dziecko, w domu syn 2 lata i 4 miesiące. Do tej pory starania: pierwsza ciąża - pół roku starań, zakończona poronieniem zatrzymanym. Nie robiłam wielu badań, stwierdziłam, że wkrecanie się w ten temat robi mi źle na głowęi będę robić pojedynczo badania aż nam się uda. Więc wyszła mutacja mtfhr i chyba genu pai, ale obydwie w heterozygocie. U męża zle badania nasienia. Odczekaliśmy 3 miesiące, zaczęliśmy stosować suple i dietę proplodnosciowa i w drugim cyklu się udało. W ciąży byłam tylko na suplementach i dodatkowym kwasie foliowym metylowanym. Co najlepsze w wigilię robiłam test, a dokładnie na święta był zaplanowany termin porodu pierwszej ciąży poronionej, więc miałam tragiczny nastrój przed, cały czas płakałam, a tu niespodzianka i dwie kreski.
Teraz zaczęliśmy starać się od września, także 4 cykle bez efektu. Niestety z racji że nasze dziecko żłobkowe to cały czas chorujemy na zmianę, więc też myślę, że może mieć to duży wpływ na brak ciazy. Zaczęłam od kilku dni dietę plodnosciowa i zobaczymy czy zaskoczy. Obecnie jestem 2 dni po owulacji (chyba, nie monitoruje, cykle regularne). A okres wypada na 8 stycznia także dopisze się na nowy wątek testowania, ale teraz chciałam się już przedstawić ;)
Witaj 🙋‍♀️ życzę Ci tego co każdej z nas, obyś jak najkrócej musiała czekać na upragniony cel 😍🤞🏻

Hejka !
Ja wlasnie po wizycie. Fart mialam bo akurat okres się skończył i mogła mi zrobić cytologię. Wynik za 4 tyg i od razu znowu wizyta kontrolna . Dzisiaj mam 6 dc widać juz piękny pęcherzyk dominujący na prawym jajniku , ogolnie wszystko idealnie ,wręcz wzorowo ,moge juz miec pobolewania okołoowulacyjne bo widać że juz pęcherzyk może naciągać torebkę stąd trn ból.... Szkoda tylko że ławeczka mnie czeka 😪😢

Stracone cykle bolą ale co się odwlecze to nie uciecze 🥹🫂

Mnie juz wysypało jak nastolatke na okres .pms wjechał.
Koty sie pochorowały,jeden dostal slinotoku ,drugi rzygał.
Prawdopodobnie od choinki stucznej bo spały pod nią i trochę sie podtruły.rzarły ją .
Mieliśmy jechać do Koszalina do aqua parku i na azjatyckie jedzenie .
I siedzimy w domu bo koty chore .
Czekam na ten jeban...okres

Obejrzałam Emily w Paryżu, zmęczył mnie ten sezon 😅 Coraz więcej dziwnych zwrotów akcji i jeszcze to zakończenie 🙄

Zasiadłam z torcikiem, na szczęście on mnie nie zawiódł 😅❤️
20251227_145901.jpg

Mnie juz wysypało jak nastolatke na okres .pms wjechał.
Koty sie pochorowały,jeden dostal slinotoku ,drugi rzygał.
Prawdopodobnie od choinki stucznej bo spały pod nią i trochę sie podtruły.rzarły ją .
Mieliśmy jechać do Koszalina do aqua parku i na azjatyckie jedzenie .
I siedzimy w domu bo koty chore .
Czekam na ten jeban...okres
Przestan pitolic, czekasz na testowanie, nie okres! Ale ze sztuczna choinka? Moze im siadla na zoladku, bo chyba nie strawia, zeby podtruc.. moze troche slodu jak na klaki i wyjdzie? Tzn wyrzuca z siebie
Obejrzałam Emily w Paryżu, zmęczył mnie ten sezon 😅 Coraz więcej dziwnych zwrotów akcji i jeszcze to zakończenie 🙄

Zasiadłam z torcikiem, na szczęście on mnie nie zawiódł 😅❤️
Zobacz załącznik 1732127
Ja jeszcze dzis dopychalam 2 kawalkami sernika i karpiem 😂 dla rownowagi!

Ale mnie tez zawiodl ten sezon…

reklama
Do góry