• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Od 3 dni utrzymują mi się objawy bólowe, wstaje o 4, dopiero jak opróżnie pęcherz to jest lepiej. Ale jak jest napełniony to bardzo bolą jajniki i lędźwia. Napisałam do prowadzącej i byłam kontrolnie na USG w klinice, nie ma oznak hiperstymulacji. Nic złego się nie dzieje, a transfer w czwartek aktualny. Mam brać przeciwbólowe (wolałam kontrolować objawy), a nie cierpieć 😅 Jutro spróbuję się dostać do rodzinnej i przedłużyć zwolnienie do czwartku włącznie, bo podobno transfer może być w środku dnia
ja mialam takie bóle niestety do miesiączki... nawet wyprostować się nie mogłam 😟 tak że wiem co czujesz

Kurcze zastanawiam się czemu lekarz w trakcie cyklu dał mi zastrzyki a nie w trakcie @... zawsze miałam w pierwszych dniach @... A dzis po usg był zdziwiony ilością pęcherzyków i aż zapytał czy coś biorę 🫣🤣 i od razu powiedział że działamy... nie wiem o co chodzi.... ale biorę jak kazał... chyba zna się na rzeczy 🫣

Jedna dojrzała komórka produkuje około 150-300 jednostek estradiolu, dlatego w tamtym tygodniu byłam taka podłamana, bo u mnie najpierw był na poziomie 827, a po zmianie stymulanta skoczył do 1226
To by się nawet zgadzało bo z tych 20 wczoraj to chyba koło 10 było powyżej 20mm. Ale jakoś się boje tej hiperstymulacji jak się tak wczoraj naczytałam o punkcji..
A ty dzisiaj jak się czujesz?

Ja znowu się obudziłam w nocy z pełnym pęcherzem, a wtedy jajniki dają o sobie znać w podbrzuszu i w lędźwiach. Ogólne samopoczucie mimo wszystko lepsze.
Właśnie byłam zbadać poziom progesteronu i umówić się w przychodni do rodzinnej na wizytę (żeby przedłużyła L4). Dzisiaj mają dzwonić z kliniki, o której jutro punkcja i ile zarodków jest na ten moment 🤞🏻🍀

Ja znowu się obudziłam w nocy z pełnym pęcherzem, a wtedy jajniki dają o sobie znać w podbrzuszu i w lędźwiach. Ogólne samopoczucie mimo wszystko lepsze.
Właśnie byłam zbadać poziom progesteronu i umówić się w przychodni do rodzinnej na wizytę (żeby przedłużyła L4). Dzisiaj mają dzwonić z kliniki, o której jutro punkcja i ile zarodków jest na ten moment 🤞🏻🍀
Mocno trzymam kciuki!!!

reklama
Kurcze zastanawiam się czemu lekarz w trakcie cyklu dał mi zastrzyki a nie w trakcie @... zawsze miałam w pierwszych dniach @... A dzis po usg był zdziwiony ilością pęcherzyków i aż zapytał czy coś biorę 🫣🤣 i od razu powiedział że działamy... nie wiem o co chodzi.... ale biorę jak kazał... chyba zna się na rzeczy 🫣
A to kiedy pierwszy monitoring? Ja pojęcia nie mam czy tak się robi bo to mój pierwszy raz był teraz że stymulacja. Ale myślę że skoro zalecił to tak można.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry