reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki wracają do pracy

reklama
co prawda umowy jeszcze nie podpisałam ale byłam już dwa razy się zorientować co i jak no i wczoraj na konferencji zostałam przedstawiona jako nowa pani psycholog - będę pracować w specjalnym ośrodku szkolno-wychowawczym, prawdopodobnie głównie będę się zajmować wczesnym wspomaganiem rozwoju...

póki co na pół etatu ale to chyba nawet dobrze, będę miała łagodniejsze przejście z nicnierobienia do pracy hehe
mam nadzieję żę sobie poradzę...

No i już wszystko wiem o mojej pracy, miało być pół etatu, wyszło 15 h, wychowawstwo w kl. IV, 27 sztuk:dry:Plan do przeżycia 2-3 h dziennie, dwa razy na 8.00 i trzy na 11.00, wolałabym wcześniej, ale każy pewnie by chciał:confused:
Umowę też mam podpisać dopiero jak przyjdzie moje świadectwo pracy z poprzedniego miejsca zatrudnienia. W tygodniu już spotkanie z rodzicami. Tak więc żegnajcie lasy zielone....Chyba nie będę mogła tu tak często zaglądać jakbym chciała:no::sorry2:

reklama
Do góry