• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki wracają do pracy

reklama
co prawda umowy jeszcze nie podpisałam ale byłam już dwa razy się zorientować co i jak no i wczoraj na konferencji zostałam przedstawiona jako nowa pani psycholog - będę pracować w specjalnym ośrodku szkolno-wychowawczym, prawdopodobnie głównie będę się zajmować wczesnym wspomaganiem rozwoju...

póki co na pół etatu ale to chyba nawet dobrze, będę miała łagodniejsze przejście z nicnierobienia do pracy hehe
mam nadzieję żę sobie poradzę...

No i już wszystko wiem o mojej pracy, miało być pół etatu, wyszło 15 h, wychowawstwo w kl. IV, 27 sztuk:dry:Plan do przeżycia 2-3 h dziennie, dwa razy na 8.00 i trzy na 11.00, wolałabym wcześniej, ale każy pewnie by chciał:confused:
Umowę też mam podpisać dopiero jak przyjdzie moje świadectwo pracy z poprzedniego miejsca zatrudnienia. W tygodniu już spotkanie z rodzicami. Tak więc żegnajcie lasy zielone....Chyba nie będę mogła tu tak często zaglądać jakbym chciała:no::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry