reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

widze ze wszyscy przeszli na ten watek, wiec i ja sie "wpraszam".Na szczescie bede tu rzadko bo wczoraj podpisalam umowe o prace - pracuje w jaich chce godzinach w zaleznosci jak sie z ludzmi umowie. Lena wsadza palce do kontaktu.
Jak myslicie jaka moze byc przyczyna tego ze 4-letnie dziecko nie mowi? tzn zaczynala mowic wczesniej, ale przestala juz dawno temu, mowi tylko mama, nie, tak i takie tam.Lekarz powiedzial ze nie jest chora.

reklama
u nas super 22 stopnie ładne słonko jak tylko GABI sie wyspi wychodzimy na dwór spróbujemy tate tez namówić od poniedziałku wyjezdza na kurs na 3tyg!!! wszystko zostaje na mojej głowie a najgorsze KOKO DO PRZEDSZKOLA

hm... Moja teściowa też jest mamusia 3 letniej Amelki, jest po 40 stce a trafiło im się jeszcze jedno dziecko :-) w takim wieku. Może dlatego czasami "trzepia się" mnie o coś... Heh aż dziwnie jest ze 3 letnia Amela została ciocia :laugh2: No raczej to będą się traktowały jak siostry :-)
No to 3 mies. kuzynek Mikołajka jest wujkiem swojego rocznego siostrzeńca.Szwagierka ma 40.Mikusia najstarsza kuzynka ma 23 lata,też właściwie jest takim niby wujkiem jej córci a ona ma 2 latka.No i moja teściowa została kiedyś w tym samym roku mamą i babcią.

widze ze wszyscy przeszli na ten watek, wiec i ja sie "wpraszam".Na szczescie bede tu rzadko bo wczoraj podpisalam umowe o prace - pracuje w jaich chce godzinach w zaleznosci jak sie z ludzmi umowie. Lena wsadza palce do kontaktu.
Jak myslicie jaka moze byc przyczyna tego ze 4-letnie dziecko nie mowi? tzn zaczynala mowic wczesniej, ale przestala juz dawno temu, mowi tylko mama, nie, tak i takie tam.Lekarz powiedzial ze nie jest chora.

Moja Wiki też mało mówiła ale jak rok temu poszła do przeczkola to sie nauczyła.A to twoje dziecko?

U nas ładnie,słońce świeci ale nocki to już są zimne ok.10 st.Ciekawe jak będzie jutro,starsi mają rozpoczęcie r.szk. na 9.0(pierwszy raz razem-bo wiecie od 4-6 kl,a potem to w gimnazjum).Mam wziąść Mikusia aż boję się żeby nie było za zimno wtedy.A i dziś byłam z małym na zakupach w Realu.Myślałam że zostawię tam ok.10 zł a tu wyszło ponad 70.Kupiłam mu soki Bobowity,szelki,kaszkę mleczną z bananami i mielonymi sucharkami-dam mu jutro na śniadanko-ciekawe czy zasmakuje.I ciasteczka Hippolitki,strasznie drogie są,8 zł

Nutka13 nie to nie moja corka, to corka mojej szwagierki, tylko ze ona starsznie sie z nia cacka ze wsz\ytskim - az robi z niej niepelnosprawna.Ja jej mowie zeby skorzystala z okazji i puscila ja do przedszkola( chca ją wziac), no i chyba zbytnio jej ustepuja i ona tak z lenistwa, tak jak obserwuje z boku to wyglada.

Mojej Lence starsznie smakuje ta wlasnie kaszka z sucharkami.Dzis dalam jej misiowy jogurcik gruszkowy - pochlonela caly i za opakowaniem do kosza dotarla.Wszystkie te ciasteczka jak "sie zaslinia" to takie maziaste sie robia? bo z bobovity sie rozmazuja:baffled:

U nas o dziwo spokojna była noc i dzień.Dziś mały się nie wściekał mam nadzieję że mu te napady złości nie będą się powtarzać a przynajmniej nie często.Dziś Kubie starłam 2papierówki na początku trochę się skrzywił bo lekko kwaskowe były ale zjadł wszystko.Za godzinkę się kąpiemy kolacja i spać.I oby był spokój do rana.

reklama
Do góry