reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Aga klocki super:tak::-), mamy podobne, bardzo lubie tą firmę WADER, bo solidne zabawki robi no i chyba produkuje w Polsce o ile dobrze sie orientuję,a nie w chinach, chyba, że cos przeoczyłam:sorry2:
Hubert też uwielbia budować z klocków i ostatnio na topie ukladanie kułeczek w wieżę ( nie wiem jak to sie nazywa, na takim patyku sie ustawia_, narazie nie umie pokolei wielkoscią, ale potrafi sie tym zjać nawet pół godzinki:laugh2:

a krzesełko juz zamówione:tak:, czekamy na paczkę, a to pewnie potrwa jak znam promocje tescowe:dry:

klocki są na prawdę fajne :tak::-)
Antek bawił się wczoraj nimi 3 godz. :-) ja też się bawiłam :zawstydzona/y::-D

Antek lubi książeczki :tak: i jeszcze traktory, przyczepy, kombajny, samochody i piłki ;-)

Z Wadera mamy dużo zabawek ;-) i są fajne :tak:i się nie rozwalają ;-):-)
To prawda Wader solidna firma.Mamy śmieciare i ciężarówkę,nic jeszcze nie połamane,a nawet ciężkie dzieci znajomych na nie siadają.No i zestaw do piasku,który jako jedyny jeszcze w całości.:tak:

Ojej:baffled::baffled: A na tym ostatnim zdjęciu, to już chyba nie bardzo zadowolona.... No Gosiu... dziwny gust ma Twoja teściowa...

reklama
Faktycznie Irtasia:-D.Jeszcze tylko maska na twarz:ninja2:.
Goasia,Ty tak slicznie Emilke ubierasz,tesciowa nie widzi co Ci sie podoba...?:baffled:

Do góry