reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Czesc kobitki, witam po dluzszej przerwie, ale pisze z doskoku, bo mdlosci mnie jeszcze nie opuscily:wściekła/y: Ja rowniez sie ciesze, ze mam wszystkie badania za darmo, matko jak w Pl za wszystko zdzieraja, nie zazdroszcze kochane:no:. My juz po pierwszej wizycie u gina 28.10. I wszystko super, male rosnie ksiazkowe, serducho jak "dzwon" oby tak dalej:tak:

reklama
ja bylam w piatek na awaryjnej wizycie, spotkalo mnie cos okropnego i nie zycze nikomu czegos takiego, zostalam napadnieta we wlasnym domu przez wlasna wspollokatorke ,spedzilam w szpitalu 3godziny naszczescie nie mialam zadnych krwotokow dzidzia byla tylko bardzo zestresowana:wściekła/y:, kazali mi odpoczywac, a ta dziewczyna ma zakaz zblizania sie do mnie no ale coz nadal mieszkamy w jednym domu, mam nadzieje ze juz niedlugo nie bedziemy musieli:baffled:, czlowiek zyje sobie spokojnie i nawet nie mysli ze nastepnego dnia moze sie cos stac, zycie...

maja33 :szok:jak to napadnięta? o pieniądze poszło? cholera, ta współlokatorka powinna w areszcie mieszkać od teraz,a nie z Wami :wściekła/y:
moja chrzestna we własnym mieszkaniu została zamordowana przez babkę, która jej to mieszkanie sprzedała :-(

sheeppy- ja nie moge jak mozna byc tak podlym co do innych ludzi ta babka to jakas
psycholka nie to ze mogla sobie dorobic to jeszcze byla zdolna do tak okrutnej
i podlej zbrodni!!!!

tak, psycholka , nie poszła do więzienia tylko ją w psychiatryku zamknęli
ona zabiła za nic, moja mama mówi że może przez zazdrość, bo była starą panną i wciąż mówiła do ciotki że jej zazdrości męża, pracy i córek

sheeppy- ja piedrole jak mozna byc tak bezdusznym sama bym ja udusila za takie cos
wlasnymi rekoma chora psycholka i jeszcze w dodatku nic za to nie ma wiesniara

Maja, Sheeppy, szok :szok::no: Wierzyc sie nie chce jak to czasem czlowiek czlowiekowi wilkiem...:no: Ściskam Was mocno! I reszte majoweczek tez:tak: Cos tak pusciutko u nas ostatnio...

reklama
Wiem dawno tutaj nie pisałam :-(ale naprawdę nie miałam czasu Za dużo się u mnie ostatnio dzieje
Jeszcze od wczoraj mam zapalenie pęcherza i nie wiem co na niego poradzić :baffled:
Czekam na jakieś rady bo mi żyć nie daje

Do góry