reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
jezyk przykro mi z powodu szyjki, ale cieszę się że tak spokojnie do tego podchodzisz :) nerwy na pewno nie pomogą a tylko moga pogorszyć sprawę.

ewelinka będziemy trzymać za tydzień kciuki na bank:tak:.
asus ja tak w drugim- trzecim miesiącu to nie pragnęłam niczego więcej niż zasnąć i się obudzić pod koniec lutego i iść na porodówkę. Wtedy to najbardziej się bałam że wykończę się psychicznie ciągle się zamartwiając czy wszystko jest dobrze i czy tak pozostanie. Teraz już jest lepiej, ale do ideału jest chyba jeszcze daleko.
paulusia ja też jakoś nie jestem chętna do farbowania i może w końcu wrócę do naturalnego koloru ;-). Nawet nie chodzi o to czy farba zaszkodzi czy nie.. po prostu jakoś nie mam weny do farbowania.
postrzałka ja to kompletnie nie wiem co Ci powiedzieć na opinię tego bioterapeuty. Z jednej strony to też nie bardzo wierzę że ktoś może bez badania postawić taką diagnozę, a z drugiej strony znam osoby którym taki człowiek pomógł. W każdym razie nie ma co się martwić na zapas. Dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj. Na pewno wszystko będzie dobrze :tak:.

Wielkie dzieki maran-atha , obecnie jestem w Irlandii mieszkam w Longford , ale słyszałam ze w Dublinie robią Usg 3D i tylko po to zeby zobaczyc dzieciątko a osoba która to wykonuje nie jest wykfalifikowana i nie moze ci powiedzieć czy wszystko jest dobrze czy dziecko rozwija sie prawidłowo. Dlatego tak bardzo mi zależy. Z góry wielkie dzieki jestem tu nowa i dopiero raczkuje.
Fajnie ze jestes ze Szczecina .
Bardzo gorąco pozdrawiam.

Postrzalko,nie sugeruj sie slowami tego bioterapeuty,bo po pierwsze ten stres nie jest wskazany w zadnej ciazy-zagrozonej czy nie.Po drugie moim zdaniem on wykorzystuje to ,ze jestes w ciazy,bo wiadomo jak kazda przyszla mama jest przeczulona na tym punkcie.Idz do lekarza i sluchaj jej a nie jego.

Postrzałka, przyłączam się do innych, Nie słuchaj tych głupot!!!!!!! A brzuch masz normalny, szkoda nerwów na takich debili:wściekła/y:
Larkaa, mnie też rozbawiłaś:-D Ja nie znoszę tych wszystkich bioenergoterapeutów itp. moja matka miała obsesję na tym punkcie, dwa razy w tyg. przychodził do niej jeden i masował ją i ściagał jakieś złe fluidy, potem jeszcze różdżkarzy zamawiała, bo szkodziło jej spanie na żyle wodnej:-p

Postrzalko ja bym faceta wyśmiała i nawet nie komentowała jego słów...bo szkoda nerwówi dziecka!
Od razu przypomniał mi się kabaret: Weźmie zielona herbata do buzi i naciąga,naciąga, naciąga....widziałyście?? :-D

a u nas dziś był cieplutki dzień więc byłam na dłuugim spacerze a dawno już nie bylo tak cieplutko :) pozdrawiam wszystkie Babeczki i duzo radości i optymizmu życze :*

reklama
Do góry