reklama
hooba
lutówka 2009 i 2012
jezyk przykro mi z powodu szyjki, ale cieszę się że tak spokojnie do tego podchodzisz
nerwy na pewno nie pomogą a tylko moga pogorszyć sprawę.
ewelinka będziemy trzymać za tydzień kciuki na bank
.
asus ja tak w drugim- trzecim miesiącu to nie pragnęłam niczego więcej niż zasnąć i się obudzić pod koniec lutego i iść na porodówkę. Wtedy to najbardziej się bałam że wykończę się psychicznie ciągle się zamartwiając czy wszystko jest dobrze i czy tak pozostanie. Teraz już jest lepiej, ale do ideału jest chyba jeszcze daleko.
paulusia ja też jakoś nie jestem chętna do farbowania i może w końcu wrócę do naturalnego koloru ;-). Nawet nie chodzi o to czy farba zaszkodzi czy nie.. po prostu jakoś nie mam weny do farbowania.
postrzałka ja to kompletnie nie wiem co Ci powiedzieć na opinię tego bioterapeuty. Z jednej strony to też nie bardzo wierzę że ktoś może bez badania postawić taką diagnozę, a z drugiej strony znam osoby którym taki człowiek pomógł. W każdym razie nie ma co się martwić na zapas. Dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj. Na pewno wszystko będzie dobrze
.
ewelinka będziemy trzymać za tydzień kciuki na bank

asus ja tak w drugim- trzecim miesiącu to nie pragnęłam niczego więcej niż zasnąć i się obudzić pod koniec lutego i iść na porodówkę. Wtedy to najbardziej się bałam że wykończę się psychicznie ciągle się zamartwiając czy wszystko jest dobrze i czy tak pozostanie. Teraz już jest lepiej, ale do ideału jest chyba jeszcze daleko.
paulusia ja też jakoś nie jestem chętna do farbowania i może w końcu wrócę do naturalnego koloru ;-). Nawet nie chodzi o to czy farba zaszkodzi czy nie.. po prostu jakoś nie mam weny do farbowania.
postrzałka ja to kompletnie nie wiem co Ci powiedzieć na opinię tego bioterapeuty. Z jednej strony to też nie bardzo wierzę że ktoś może bez badania postawić taką diagnozę, a z drugiej strony znam osoby którym taki człowiek pomógł. W każdym razie nie ma co się martwić na zapas. Dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj. Na pewno wszystko będzie dobrze

hooba
lutówka 2009 i 2012
Nie przeszła, ale do dziś pamiętam ten smak....i zostające drobinki piasku między zębami...
![]()
Przynajmniej wiesz co na kolkę NIE działa

anusia76
Początkująca w BB
Wielkie dzieki maran-atha , obecnie jestem w Irlandii mieszkam w Longford , ale słyszałam ze w Dublinie robią Usg 3D i tylko po to zeby zobaczyc dzieciątko a osoba która to wykonuje nie jest wykfalifikowana i nie moze ci powiedzieć czy wszystko jest dobrze czy dziecko rozwija sie prawidłowo. Dlatego tak bardzo mi zależy. Z góry wielkie dzieki jestem tu nowa i dopiero raczkuje.
Fajnie ze jestes ze Szczecina .
Bardzo gorąco pozdrawiam.
Fajnie ze jestes ze Szczecina .
Bardzo gorąco pozdrawiam.
Kamylka
Entuzjast(k)a
Postrzalko,nie sugeruj sie slowami tego bioterapeuty,bo po pierwsze ten stres nie jest wskazany w zadnej ciazy-zagrozonej czy nie.Po drugie moim zdaniem on wykorzystuje to ,ze jestes w ciazy,bo wiadomo jak kazda przyszla mama jest przeczulona na tym punkcie.Idz do lekarza i sluchaj jej a nie jego.
Postrzałka, przyłączam się do innych, Nie słuchaj tych głupot!!!!!!! A brzuch masz normalny, szkoda nerwów na takich debili
Larkaa, mnie też rozbawiłaś
Ja nie znoszę tych wszystkich bioenergoterapeutów itp. moja matka miała obsesję na tym punkcie, dwa razy w tyg. przychodził do niej jeden i masował ją i ściagał jakieś złe fluidy, potem jeszcze różdżkarzy zamawiała, bo szkodziło jej spanie na żyle wodnej

Larkaa, mnie też rozbawiłaś

ewciapoli13
Wdrożona(y)
Postrzalko ja bym faceta wyśmiała i nawet nie komentowała jego słów...bo szkoda nerwówi dziecka!
Od razu przypomniał mi się kabaret: Weźmie zielona herbata do buzi i naciąga,naciąga, naciąga....widziałyście??
Od razu przypomniał mi się kabaret: Weźmie zielona herbata do buzi i naciąga,naciąga, naciąga....widziałyście??

maran-atha
Fanka BB :)
a u nas dziś był cieplutki dzień więc byłam na dłuugim spacerze a dawno już nie bylo tak cieplutko
pozdrawiam wszystkie Babeczki i duzo radości i optymizmu życze :*
reklama