Czesc Mamusie ;-)
Misza- zazdroszcze fajnego weekendu, tez bym powdychala swiezego gorskiego powietrza

Co do sluzu to ja wlasnie mam problem, bo sluz jest obfity przy tym strasznie mnie boli tamta okolica,Seksu juz nie pamietam od kiedy nie mielismy- bo poprostu jest nieprzyjenie bolesnie

w grudniu musze isc do gina w polsce - i sprawdzic co jest plus dostala badania z cytologii i mam II)
Isabela - dokladnie, ale pewnie jest ciezko z dwojka, ale co tam najwazniejsze jest to zeby moje dzieci byly szczesliwe !!!!
Mama_Bartusia- kurde mam nadzieje ze sie szybko te badania znajda.Ale jezeli nic ci nie mowili o ryzyku to wydaje mi sie ze wszystko jest w porzadku i wynik jest negatywny.Mi polozna powiedziala ze jak wynik jest pozytywny to informuja telefonicznie i umawiaja sie na spotkanie.
Okruszek.emi- jakie super wiadomosci !!!Fajnie ze juz widzialas swoja kruszynke

No i oczywiscie trzymam kciukaski za to mieszakanko zeby wszystko poszlo po twojej mysli !!
Krystyna30 - kazdy lekarz ma swoja teorie co do latania.Ogolnie nie zostalo udowodnione ze latanie moze spowodowac krzywde plodowi.Ja w pierwszym trymestrze musialam az 3 razy leciec do polski i 3 razy wracac. Nic sie nie dzialo, dzidzia zdrowa i wszystko jest ok.
Wydaje mi sie ze nie masz co sie stresowac i raczej nie zaszkodzisz dziecku.
Ja wlasnie siedze w pracy i czuje sie mega zrelaksowana bo dopiero co mialam darmowy masaz

przyszly do nas panie i w ramach reklamy masowaly zadarmo, tak wiec sie zalapalam i czuje sie swietnie;-)