reklama
dzis jest tu taka akcja zielonasobota. Jest bezpl. Bad. Usg 3d 4d i echokardiografia plodu. Do tego zwiedzanie porodowki i porady poloznycha. Moze ktoras z waś się wybierze? Ja mam zajeta kolejke. Leze sobie w lozeczku i grzecznie czekam. Tak to bym tyle nie wysiedziala.
Niunia8381
Fanka BB :)
A co z Antarkiem bo pogubiłam się w postach? nie bardzo miałam czas ostatnio wchodzić.
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
Niunia8381 Antar ma dzis swój Wielki Dzień
Czeka ją zmiana nazwiska
Trzymamy kciuki żeby wszystko było tak jak sobie wymarzyła 

lajfik
Kuba i Kaja;*
Hej....
Habcia Dobrze że jesteś pod dobrą opieką i masz dobry humor...oby tak pomyślnie było do końca ciąży ..
Antarku
Wszystko co piękne na tym świecie,
Wszystko co tylko szczęście wróży,
Niech się Wam razem w jedno splecie,
I będzie słońcem w życia podróży.
Wszystkiego najjjjj....

Nathalie z tą kawką to uważaj ...nie za dużo ...;-)Ja pije czasami z rana zieloną herbatkę i też pobudza
... a co do olejku to sklep ze zdrową żywnością ..może mają też takie do masażu?
aga witaj po byczeniu
ja tez pracowałam 7 lat w Nomi i doradzałam facetom ;-) ubaw miałam nieziemski :-)
ardzesh ja miałam taki pas po porodzie i uważam że jest bardzo przydatny..tylko najważniejsze aby zacząć go używać dopiero gdy przestaniemy krwawić ...bo jeśli go założysz wcześniej to plamienia się nasilą... a mi pomógł ..;-)brzuszek się szybciej wchłonie...Ja swój kupowałam w sklepie ze sprzętem rehabilitacyjnym ..mogłam liczyć na fachową pomoc przy doborze rozmiaru :-)
maran-atha ..emkamek a jak u was zakupy w Irlandii...wyprawkę kupujecie na miejscu czy zamawiacie coś z Polski...tu mają słaby wybór kosmetyków ..ja zamawiam z Polski ;-)
emkamek ..napisz co Ci powiedza w szpitalu ..jestem ciekawa?
ewcia-poli mnie też maluch uwiera na pęcherz;-);-)
justina..ćwiczenia kegla są dobre + basen (pływanie żabką) ja się cieszę że rodzę tu ..bo w Polsce to jest rutyna z nacinaniem krocza
-j- a jak ty się czujesz?
My się czujemy ok...oby tak dalej ..jak na razie wszystko gra
Energia jest ...to najważniejsze
Oby popracowac do końca roku
Buziole dla pozostałych mamusiek:-)
Habcia Dobrze że jesteś pod dobrą opieką i masz dobry humor...oby tak pomyślnie było do końca ciąży ..
Antarku
Wszystko co piękne na tym świecie,
Wszystko co tylko szczęście wróży,
Niech się Wam razem w jedno splecie,
I będzie słońcem w życia podróży.
Wszystkiego najjjjj....

Nathalie z tą kawką to uważaj ...nie za dużo ...;-)Ja pije czasami z rana zieloną herbatkę i też pobudza

aga witaj po byczeniu

ardzesh ja miałam taki pas po porodzie i uważam że jest bardzo przydatny..tylko najważniejsze aby zacząć go używać dopiero gdy przestaniemy krwawić ...bo jeśli go założysz wcześniej to plamienia się nasilą... a mi pomógł ..;-)brzuszek się szybciej wchłonie...Ja swój kupowałam w sklepie ze sprzętem rehabilitacyjnym ..mogłam liczyć na fachową pomoc przy doborze rozmiaru :-)
maran-atha ..emkamek a jak u was zakupy w Irlandii...wyprawkę kupujecie na miejscu czy zamawiacie coś z Polski...tu mają słaby wybór kosmetyków ..ja zamawiam z Polski ;-)
emkamek ..napisz co Ci powiedza w szpitalu ..jestem ciekawa?
ewcia-poli mnie też maluch uwiera na pęcherz;-);-)
justina..ćwiczenia kegla są dobre + basen (pływanie żabką) ja się cieszę że rodzę tu ..bo w Polsce to jest rutyna z nacinaniem krocza

-j- a jak ty się czujesz?
My się czujemy ok...oby tak dalej ..jak na razie wszystko gra

Buziole dla pozostałych mamusiek:-)
-j- a co do basenu... ja byłam ostatnio i miałam takie dziwne wrażenie jak weszłam do wody że Mały się zaczął prężyć we wszystkie strony jak poczuł zmianę 'otoczenia'. W sumie to pomyślałam że może nie jest przyzwyczajony bo od początku ciąży nie leżałam w wannie, tylko prysznica używam. Dziwne to było uczucie. Ciekawa jestem czy może też tak miałaś

-j- dziękuję CI za sms wczoraj. Nie za bardzo pamiętam czy odpisałam. Bo wymieniłam się z mężem komórkami. Bo ma funkcję 3G.
Dziś rano o 6 miałam pobudkę. Pielęgniarka klula mnie 2 razy. Potem o 7 dali mi glukoze. O 8 kolejne pobranie. Znów mi krew nie leciała i z nadgarstka mi ja pobierali. Potem o 9 pobranie. I nareszcie upragnione śniadanie.
Rozwalilam dziś kroplówkę. Pielęgniarki musiały mi zakładać od nowa. Wylała mi się woda z niej. Hehe.
Obiad znośny. Tutaj dają nawet deserki. Dziś był mus jabłkowy. Potem koło 14 przyszedł do mnie osobiście lekarz z wiadomością ze mam DOBRE WYNIKI TESTU NA OBCIĄŻENIE GLUKOZA.:-) CIESZĘ SIĘ BARDZO.:-)
Super tu traktują pacjentów. Nigdy mi się nie zdarzyło zdez lekarz w środku dnia przyszedł do mnie z wynikami. Zazwyczaj sama musiałam w kartę zaglądać.
Wszystkim polecam ten znakomity szpital.:-)
Super habciu

to witaj w klubie, bo mnie tak jak tobie lepsze badania wyszły w szpitalu niż w naszej przychodni

Czyli zakończy się wszystko dietą.

Witam nowo przybyłą przyszłą mamusię:-)
Antar, wszystkiego najlepszego w dzisiejszym dniu, oby odbył sie on bez rzadnych niespodzianek.:-). Ściskam mocno.

A u mnie wszystko ok. Dziewczyny przyjmujące żelazo- czy macie jakieś skutki uboczne po nim?

A ja miałam problemy z netem. Mam nadzieję , że to już się więcej nie powtórzy. Czeka mnie niestety zmiana monitora, bo ten coś szwankuje. Zmienia kolory jak szalony.
I powoli zakupuje wyprawkę.

Pozdrawiam :-)
Antar, przyłączam się do życzeń, wszystko naj, naj:-) No i czekamy na relacje i zdjęcia:-)
Habcia, naprawdę miło słyszeć, że do takiego dobrego szpitala trafiłaś i w końcu trochę optymizmu się pojawiło:-)
Aga, zazdroszczę wyjazdu, dobrze że się tak udał, bo faktycznie na razie to sobie nie pojeździmy.
A ja się dzisiaj nudzę... od czwartku jestem sama z Frankiem, bo mąż pojechał na turniej piłki nożnej do Budapesztu. Cholera taki to ma dobrze. Wczoraj pojechałam do fryzjera i kuzynki a wieczorem koleżanki do mnie przyszły, ale jakoś drętwo było jako mało wspólnych tematów. One wypiły winko a ja soczek, a ja kocham wino..no cóż pewnie jeszcze długie m-ce abstynencji nas czekają. A dzisiaj nie wiem co robić, Franek rozrabia a ja mam mega lenia.
Miłego dnia dziewczyny:-)
Habcia, naprawdę miło słyszeć, że do takiego dobrego szpitala trafiłaś i w końcu trochę optymizmu się pojawiło:-)
Aga, zazdroszczę wyjazdu, dobrze że się tak udał, bo faktycznie na razie to sobie nie pojeździmy.
A ja się dzisiaj nudzę... od czwartku jestem sama z Frankiem, bo mąż pojechał na turniej piłki nożnej do Budapesztu. Cholera taki to ma dobrze. Wczoraj pojechałam do fryzjera i kuzynki a wieczorem koleżanki do mnie przyszły, ale jakoś drętwo było jako mało wspólnych tematów. One wypiły winko a ja soczek, a ja kocham wino..no cóż pewnie jeszcze długie m-ce abstynencji nas czekają. A dzisiaj nie wiem co robić, Franek rozrabia a ja mam mega lenia.
Miłego dnia dziewczyny:-)
reklama
maran-atha
Fanka BB :)
antar wszystkiego co najlepsze życze na nowej drodze życia :*
lajfik ja w sumie jeszcze nie wiem co zrobie z tą wyprwaka bo wózekłóżeczko ubranka i takie tam to kupimy tutaj a nie wiem jeszcze co z kosmetykami, nie wiem nawet jeszcze co trzeba by kupić z kosmetyków i potrzebowalabym rady jakiejś doświadczonej mamusi co i jak z tymi rzeczami do pielegnacji
pozdrawiam i zdrówka życzę
lajfik ja w sumie jeszcze nie wiem co zrobie z tą wyprwaka bo wózekłóżeczko ubranka i takie tam to kupimy tutaj a nie wiem jeszcze co z kosmetykami, nie wiem nawet jeszcze co trzeba by kupić z kosmetyków i potrzebowalabym rady jakiejś doświadczonej mamusi co i jak z tymi rzeczami do pielegnacji
pozdrawiam i zdrówka życzę