ja sobie własnie siedzę na Ujastkowym laptopie i szukam na allegro rzeczy dla dziecka

TE łóżeczka w IKEI ą beznadziejne, maja 2 stopniową regulację i nie da się wyjąć szczebelków. Więc odradzam.. Mąz dzis wszystko sprawdził. I racja te reczniczki są drogie.
Byłam dziś na tej Echokardiografii płodu w ramach tego zielonego dnia. Kolejki były ogrommmmne, ja zajęłam sobie wcześniej i w łóżeczku czekałam na swoją kolej

hehe. Z przepływani, serduszkiem, tętnicami wszystko w jak najlepszym porządku

Cieszę się bardzo. Na porodówkę nie udało nam się wejść bo było dużo porodów. Jutro Jak mąż do mnie przyjedzie to pojdziemy ja zobaczyć. Oczywiście relacje Wam zdam zaraz po
A tak w ogóle to napiszę Wam o mojej wspłlokstorce z pokoju ;-) Jest w 21 tygodniu ciąży i to TROJACZEJ! Ma szyjkę na 1,5 cm i rozwarcie małe. Jej to dopiero współczuję. Leży juz 2 tyg. Ma codziennie 2 zastrzyki z progesteronem i 2 kroplówki. Chcą jej uspokoić te skurcze i zrobić szew. Ale puki są nic się nie da zrobić, do tego ma infekcje pochwy więc musi ją wyleczyć. BIednaa
Z tego co rozmawiałam z lekarzem, nie mogą mi założyc pessara, bo mam skurcze i to mogłoby wywołać poród. Więc chcą je jak najbardziej uspokoić, żeby bardziej się nie skracała. Mam nadzieje, że im się ida

W poniedziałek będe miała badania. Jeśli wszystko dobrze to mnie wypiszą. Mam nadzieję, że tak się stanie.
Ciekawe Jak nasz
Antarek się trzyma
Antarku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!