reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

antar wszystkiego co najlepsze życze na nowej drodze życia :*

lajfik ja w sumie jeszcze nie wiem co zrobie z tą wyprwaka bo wózekłóżeczko ubranka i takie tam to kupimy tutaj a nie wiem jeszcze co z kosmetykami, nie wiem nawet jeszcze co trzeba by kupić z kosmetyków i potrzebowalabym rady jakiejś doświadczonej mamusi co i jak z tymi rzeczami do pielegnacji :)

pozdrawiam i zdrówka życzę :)

Wejdź na nasz wątek ...wyprawkowy i na pewno sobie poradzisz aby coś wybrać dla siebie ...ja mogę coś polecić ,ale może coś Ci się nie spodobać ..każda z nas ma chyba jakieś tam swoje poglądy i sprawdzone rzeczy .ale zawsze służę pomocą jak coś :)))

reklama
witajcie:)
Ja od wczoraj o niczym innym nie myślę tylko o wyprawce...robię listę, skreślam, dumam...już sama nie wiem czego potrzebuję:) zaraz kuknę do wątku o którym piszecie.
Musze porównać ceny w sklepie lokalnym z tymi na allegro... minusem są dość spore opłaty za przesyłkę ale chyba i tak wyjdzie taniej. Szukam pościeli drewexu bo miałam fajną 6 lat temu i służy mojej koleżance do dziś....a do tego wygląda jak nowa, naprawdę solidna firma. Wpadł mi w oko komplet z Lionem:) śliczny

-j- ja łykam żelazo ale nie odczuwam na szczęście skutków ubocznych, łykam rano i wieczorkiem. Ale z tego co czytałam zdarzają się problemy żołądkowe. A łykasz w trakcie posiłku? podobno jest lepiej

Antar życzę Ci samych radosnych chwil na nowej drodze życia, dużo, dużo miłości i szczęścia!!!

ewciapoli, ja łykam po posiłku i być może dlatego wystapiły wymioty.Ale tez dwa razy dziennie.

A ja czekam na wizytę teściowej. Brrrrr...Uroczy wieczór się zapowiada.:baffled:

-j- hahaha co za euforia :D :-) ja z moją T. jestem na codzien od miesiąca i jeszcze 2 tygodnie mnie czeka.. właśnie siedzi w kuchni i na maxa slucha shazzy.. Ale bądź dzielna :D

ja sobie własnie siedzę na Ujastkowym laptopie i szukam na allegro rzeczy dla dziecka :) TE łóżeczka w IKEI ą beznadziejne, maja 2 stopniową regulację i nie da się wyjąć szczebelków. Więc odradzam.. Mąz dzis wszystko sprawdził. I racja te reczniczki są drogie.

Byłam dziś na tej Echokardiografii płodu w ramach tego zielonego dnia. Kolejki były ogrommmmne, ja zajęłam sobie wcześniej i w łóżeczku czekałam na swoją kolej :D hehe. Z przepływani, serduszkiem, tętnicami wszystko w jak najlepszym porządku :D Cieszę się bardzo. Na porodówkę nie udało nam się wejść bo było dużo porodów. Jutro Jak mąż do mnie przyjedzie to pojdziemy ja zobaczyć. Oczywiście relacje Wam zdam zaraz po :D

A tak w ogóle to napiszę Wam o mojej wspłlokstorce z pokoju ;-) Jest w 21 tygodniu ciąży i to TROJACZEJ! Ma szyjkę na 1,5 cm i rozwarcie małe. Jej to dopiero współczuję. Leży juz 2 tyg. Ma codziennie 2 zastrzyki z progesteronem i 2 kroplówki. Chcą jej uspokoić te skurcze i zrobić szew. Ale puki są nic się nie da zrobić, do tego ma infekcje pochwy więc musi ją wyleczyć. BIednaa

Z tego co rozmawiałam z lekarzem, nie mogą mi założyc pessara, bo mam skurcze i to mogłoby wywołać poród. Więc chcą je jak najbardziej uspokoić, żeby bardziej się nie skracała. Mam nadzieje, że im się ida :) W poniedziałek będe miała badania. Jeśli wszystko dobrze to mnie wypiszą. Mam nadzieję, że tak się stanie.

Ciekawe Jak nasz Antarek się trzyma :)

Antarku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!

Ostatnia edycja:
Habcia choć wiem że to BARDZO trudne to nie wyrywaj się do domu bo sama widzisz że w szpitalu i Ty i maleństwo jesteście pod najlepszą opieką , więc jeśli lekarze będą sugerować dłuższy pobyt to się zgódź , no i gratuluję dobrych wyników glikemii :tak:
Antar i ja dołączam się do życzeń : samych radosnych dni , dużo zrozumienia i wsparcia i oczywiście spełnienia wszystkich planów i marzeń .:-)

reklama
Do góry