ja właśnie z zajęć wróciłam znów ponad 10 godzin heh jesteśmy niezłe....mała wierciła się i podskakiwała wszystko odbijało się na brzuszku, jeszcze jutro powtórka ale jutro na wszystkich raczej nie wysiedzę juz dzisiaj było ciężko, habcia cieszę się że masz dobra opiekę medyczną i taki szpital Ci się trafił nono, u nas tylko jeden lekarz robi badania usg 4D ale nie wybieram się pozostanę przy standartowym usg które robi mi mój gin. ten lekarz od 4D ma zwyczaj wymyślania chorób których nie ma żeby tylko naciągnąć pacjentkę...
ostatnio byłam ponownie na szkole rodzenia miałyśmy 40 min. gimnastykę żeby przygotować ciała do porodu i utrzymywac kondycję, kurczę jak po siłce zakwasów trochę ale małej się podobało pływała sobie i delikatnie wierzgała, nawet zmobilizowałam sie i w domciu tez trochę ćwiczę, póki nie ma przeciwskazań ja czuje się dobrze żadych skurczy oby nie zapeszyć...polecam
ostatnio byłam ponownie na szkole rodzenia miałyśmy 40 min. gimnastykę żeby przygotować ciała do porodu i utrzymywac kondycję, kurczę jak po siłce zakwasów trochę ale małej się podobało pływała sobie i delikatnie wierzgała, nawet zmobilizowałam sie i w domciu tez trochę ćwiczę, póki nie ma przeciwskazań ja czuje się dobrze żadych skurczy oby nie zapeszyć...polecam