U
użytkownik 128317
Gość
uciekam do łóżeczka, może uda mi się zasnąć
dobrej nocki mamuśki ;-)

dobrej nocki mamuśki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a ja już umyłam 3 okna całe meble wyszorowałam w pokoju na górze łącznie ze szkłem umyłam lampy i sufit i już mam dość chyba skończę na dziś ,a jutro kuchnia!!!
Wróciłam....cały przedpokój wyszorowałam...chociaz cos bede miala juz na swięta z głowy.....wszystkie szafki, pawlacze, komandore....drzwi....jakie drzwi mialam syfiaste...taki wstyd...masakra....ale na ciemnych to tak nie było widac....woda CZERŃ....![]()
Jutro sie wezme za okna w duzym,bo panowie skonczyli ocieplanie budynku i daszek nad balkonem tez juz jest to mozna działac:}
Justyna ty chyba tez łykałas fenoterol, czy juz odstawiłas?
A ja własnie wyleciałam na dwór i obcięłam krzew przed domem, wydaje mi sie ze bedzie mi tarasowal wjazd wózkiem do domu
, od razu jestem spokojniejsza
, a mój sie smieje ze chce byc perfekcyjnie przygotowana
![]()
Witam wieczorowo
Ja właśnie wróciłam z wizyty......moja córa to całkiem spora panna a waży 3700płucka całkowicie wykształcone i pięknie oddycha,ciąża całkowicie donoszona bo widać już zwapnienia w łożysku i wogóle jest zdrowiutka.....Narazie na poród się jednak nie zapowiada więc jeśli nie urodzę to terminu to idę do szpitala....Dostałam skierowanie na ktg raz w tygodniu....ale jest jedna smutna sprawa a mianowicie mam wysokie ciśnienie 135/90 i do tego te mega obrzęki:-( Jeśli jutro ciśnienie sie nie unormuje to najprawdopodobniej zatrucie i mam jechać do szpitala....
Justynko Liwcia jest po prostu niesamowita. Zdradź mi tajemnicę jak się wychowuje takie cudne dzieci???:-)
zanim poczytam co u Was to elacja z wizyty
ja po wizycie i mam nakaz do szpitala :-( skurcze brzydkie na zapisie wyszły i woli mnie w szpitalu mieć ! Poza tym muszą mi zrobic przepływy bo waga 2500 i musi sprawdzic jak łożysko bo moze od tych skurczy niedożywiac dziecka :-( wparta miednicą mocno wiec chyba juz sie nie obórci chociaz lekarz stwierdził ze nie mówi ze juz na pewno nie bo takie cuda juz widział na oddziale ze kto wieJa juz bym chciała to miec teraz za sobą tym bardziej ze od 1 grudnia mają remontowac oddział wiec jak cesarke mam miec to chce z moim lekarzem a nie jeździc niewiadomo gdzie
![]()
Mówie Wam końcówka tej ciązy co chwila coś !!!!!
Liwicia jest na prawde tak zakręcona na punkcie dzidzi ze szok !!! nawet dzisiaj jak powiedziałąm ze musze do szpitala to mówi ze będzie bardzo tęsknic za mną a ja jej ze dzidziuś juz tak bardzo chce wyjść i zobaczyć tą swoją siostrzyczke a ona mnie całuje po brzuchu i szepta do pępka kocham Cie !!! I mówi do mnie bede tęsknic ale bede dzielna !!!! normalnie zwala mnie z nóg tym podejsciem !!! i jak tu nie ryczeć![]()