reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mama u lekarza

Mnie cały czas boli po lewej stronie. Lekarz mówi, że to rwa kulszowa i że nie przestanie boleć aż do rozwiązania i d...

reklama
kurna golimek skarbie, ale z drugiej strony jak rwa boli, to jest szansa, że przestanie boleć, jak dzieciak miejscówke zmieni, także musisz mieć nadzieję!!!
ja miałam farta i przeszło mi dosłownie z dnia na dzień...

to ja tez ponarzekam....co mi tam ;-)
Boli mnie kolo kosci ogonowej jak dluzej posiedze albo postoje a lezec przy Kubie nie da rady. Zgage mam pieronska i to prawie po wszystkim, Dzidzi w nocy daje czadu (jak Kuba nie dawal) i kopie mnie i spac nie daje....no i juz nie pamietam co ....

Megusku, trzeba sobie ponarzekać czasami:-)
Moja mała też wariuję, czasami mam dosyć jej kopania. Franek był bardzo spokojny (ale tylko w życiu płodowym) i ciągle martwiłam się, że jest coś nie tak, bo mało się ruszał.

Ja przyszłam z pracy i jestem padnięta...chyba będę musiała sobie odpuścić kolejny dzień pracy ...bo powoli przestaje dawać radę z tym sprzątaniem..najgorzej jak trzeba umyć 4 pomieszczenia uffffff... brzuszek mi twardnieje a potem jestem w domu jakaś osłabiona ...chyba muszę się zacząć oszczędzać :tak:...

Dziś w nocy moja mała pindzia siedziała mi na pępku i to tak stasznie bolało ,że nie mogłam się nawet dotknąć tam...... ale jajca :-):szok:
jak poszłam do Kuby do pokoju sprawdzić czy czasem kołdra nie leży na ziemi ;-) to szłam cała schylona ..dopiero potem jak ją poszturchałam ręką... to zechciała księżniczka opuścić mój biedny pępek :-D:-D:-D... a i tak potem czytałam książkę bo nie mogłam spać godzinę ;-)
myślałam o moich testach że nie zdążę się ich nauczyć ... :-(

Lajfik, pewnie będzie coraz trudniej...brzucho coraz większy, a przy sprzątaniu trzeba się nabiegać. Ale i tak Cię podziwiam, mnie się nie chce nawet własnego domu posprzątać, a teraz kiedy zaczęliśmy remont to w ogóle masakra...

lajfik i tak jesteś niezniszczalna tak uważam :)
ja umyję podłogi na dwóch piętrach (8 pomieszczeń) i odrazu muszę się położyć :)

larkaa SZOK TY i tak jesteś wytrzymała. JA od początku ciąży ani raz nie umyłam podłogi ani nie odkurzałam :) Wszystko robi mój Kochany mężuś.

podziwiam was dziewczynki ja odkąd mam problemy z ta rwa kulszowa to nawet gaci sobie sama założyć nie daje rady a o myciu podług to już nie wspomnę

reklama
Jezyk o matko!!!Nic nie mówiłaś o tej sytuacji ze szpitalem albo to przeoczyłam...Dobrze że już jest lepiej i pamiętaj że wszystko będzie ok, tyle przeszłaś w pierwszej ciąży, teraz też skończy się po Twojej myśli.
Habcia, ja kilka nie wahałabym się brać fenoterolu gdyby mi się szyjka skracała przy skurczach. Miliony kobiet biorą ten lek w czasie ciąży i te miliony rodzą zdrowe dzieci W TERMINIE. Obie bierzemy luteinę dopochwowo , magnez i nospę a to też leki. Jednak robimy to dla dobra dzidziusia, tak samo jak się bierze fenoteroli isoptin. W Warszawie też są dobre szpitale, o równie wysokim stopniu referencyjności typu karowa czy żelazna czy czd i tam przy skracaniu szyjki nikt nie słyszał żeby nie podać kobiecie fenoterolu.Ale może rzeczywiście nie masz aż tak skróconej szyjki, albo nie skraca Ci się szybko, w każdym razie żądaj usg i dokładnego pomiaru.

Do góry