reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mama u lekarza

-j- ja mam podobnie, ale zamiast kręgosłupa bolą mnie nerki, wczoraj w nocy jak wstałam złapał mnie skurcz łydki i pół nocy przesiedziałam masując ją co i tak nie wiele dało. Podłożyłam pod brzuch poduszkę dało na chwilę ulgę ,a potem dawaj od nowa. Marzę znaleźć się po za grawitacją może było by wygodniej. Dziś jadę na konsultacje z moją gin co z tymi nerkami może mi ulgę przyniesie:-)

reklama
Mnie wcześniej często skurcze nóg łapały, drętwiały mi nogi wieczorami, ale jak zaczełam łykac magnez b6 to przestało.

Niunia też pomyślałam , że to nerki, bo bardziej właśnie tak mnie boli po lewej stronie.W poprzedniej , pierwszej ciąży miałam zastój moczu w jednej nerce przez to , że maleństwo uciskało mi na nią, ale źle wyniki badań moczu mi wychodziły. A teraz nic narazie na to nie wskazuje.Kurczę, oby to nie nerki były, bo wtedy szpital murowany.

EH ja mam chyba farta, bo nie mam żadnych skurczy oprócz tych brzusznych, ból kręgosłupa też mnie nie dotyczy, tylko potwornie puchnę, nogi miewam jak bańki, które do butów mi sie nie mieszczą. No i zaparcia, ale siła wyższa.

Właśnie wróciłam od gin i na szczęście to nie nerki, wyniki są dobre. Macica jest duża i naciska mocniej. Cieszę się bo bałam się, że jeszcze na sam koniec wyląduję w szpitalu, ale obejdzie się bez:-)

Niunia, to dobrze, że nie nerki
-j-, ja też łykam magnefar B6, codziennie jedną tabletkę na noc i skurcze w łydkach łapią mnie rzadziej.
A mnie cholera coraz bardziej ta rwa dokucza. Dzisiaj w nocy nie mogła do łazienki dojść, boli koszmarnie. Od rana chodzę wściekła, remont się zacząl tyle roboty, a ja poruszam się jak kaleka. Już chcę żeby był luty...

Dziewczyny a czy wy macie pod koniec dnia,zwlaszcza takiego intensywnego,takie uczucie ciezkosci w pochwie,jakby wam ktos ze 3 kilo wlozyl?

No ja wczesniej tez tak mialam,ale dopiero od 30 tyg a teraz jest dopiero27-y a ja wieczorem mam problemy z poruszaniem sie.

reklama
Do góry