reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Rosmarta, a może kupisz małej znikopis (jeśli go nie ma). Akurat teraz są naprawdę fajne, duże, piszące na kolorowo w Biedronce, chyba po 29 zł. Uważam, że to fajny prezent. Dodatkowo mają pieczątki.
wiem wiem, mamy taki i mała też ma :-):sorry2: super są te znikopisy:tak:

Rosmerta,jak dla naszych maluchow,to bardziej podoba mi sie kolejka.Mozna cos wsadzic na kołeczek albo do wagonika.Cos przełożyc i zmienic.CHyba,ze Hubcio lubi ukladac sobie po prostu klocki jeden na drugi.Konrad do tej pory sie bawi kolejka:tak:

Mam juz prezent na Gwizadke dla Dominisi:tak:.Wymarzyła sobie...
http://photos04.allegro.pl/photos/oryginal/469/68/07/469680795
Ja mysle ze kupimy i klocki i kolejkę - taki komplet zrobimy :-):tak:
no ale zapodałaś z tym prezentem dla Dominiki:-D:-D:-D

Ja oczywiscie niechcacy zapodałam ten "męski perfum";-):-D:-D:-D.
Dominika ma juz jeden domek,ale raczej mniejszy.A ten nowy baaardzo chce:tak:.Za to na Mikołaja tylko drobiazg,bo to jest jak dla mnie bardzo drogi prezent:confused:.Sama to zaproponowała,wiec jest ok:tak:.
Dotarła wodna mata,ciekawe czy się spodoba nowemu właścicielowi?:confused:

reklama
Do góry