reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Oj Irmoo dzis to mam takie mega lenia, ze jak czytam o Twoich perypetiach...bryy..az mi ciarki po plecach przechodza...
Wyszłam na chwilke z Adamem i Klaudia do marketu...przekasiaki sobie kupic:rolleyes:i carolans-a ...po jednej lampeczce szumi juz w główeczce:happy::-D...teraz tylko marzy mi sie strzelic megasna kąpiel z bąbelkami..i moge isc spac:-D:rofl2:

reklama
Mamoot i Hetherek niestety ja odpadam z jutrzejszego spaceru. Właśnie musiałam przepisać się z angielskiego z tygodnia na sobotę na 9:30 i lipa. Mam nadzieję że będzie nam w końcu dane gdzieś i kiedyś się spotkać. Ogólnie najlepiej w sobotę (ale mogę dopiero gdzieś od 13) lub niedzielę. A tak się cieszyłam na nasz jutrzejszy spacerek :crazy:. Nawet pogoda sie ładna zrobiła :crazy:

BUUUUUUUU!!!!! :-:)-:)-:)-(
Mamoot, Fredka,
a jak z Wami?? My idziemy tak, czy inaczej - no, chyba, że będzie jakoś mocno nieprzyjemnie pogodowo.... Sumka, mam nadzieję, że prędziutko to nadrobimy!!!

Imaa wspolczuje....:baffled:
U nas dzis obudzilam sie i swiat caly bialy-wczoraj padal snieg,potem sobie poszedl i znowu wocil ;-)
Od 08:00 stoje przy garach... zmarnowalam 8 palek na obiad bo zamiast wlaczyc inny palnik to wlczylam ten pod ktorym staly rozmrazajace sie paleczki...:baffled::crazy: no i wywalilam bo jeszcze z piorami byly...:-D takie nieoczyszczone...wiec juz z nich nic nie kabinowalam...zamiast tego zobie kotlety z piersi i mam schab w sosie...a to wszystko bo moi "kochani" tesciowie przyjada....:dry:

Sumko, Fredko, szkoda, że nie udało Wam się przyjść. Następnym razem się uda. :tak:Ale żeśmy wymarzli...brrr...

Mateusz nawet teraz ma jeszcze zimne stópki..... I oczywiście nie śpi :baffled::baffled::baffled:
A jak go kładłam do łóżeczka, to opowiadał swojej Myszce: "Była Ciocia Monika, i Wojciaszek, i....... Mama! Jak ten mały na imię?" ..."Staś"..... "I Staś...... i ..... Mama, a ten ogromny?....." ....."Wujek Marcin"...... "I Wujek Marcin. I fajna wycieczka była!"...... :-D:-D:-D:-D

DZIĘKI ZA SPOTKANIE!! :-D

Matiś Ty słodziaku!!!!:-D:-D:-D
Ogromny to jest Twój Tatuś. Miło było się spotkać.:tak:
A Wojtek zasnął, ale już się obudził. Teraz razem oglądamy BB. :-)

reklama
Mam nadzieję, że fotorelacja będzie (a może już jest?)

Mamootku, jak duży jest Staś, że jeździ w spacerówce? Moją Olgę dziś prawie na dopych wsadziłam do gondoli:sorry2:

Do góry