Gemini z usmiechnieta japa sie wita
,
co tam u was dziewczynki?
katastrofa- oby to bylo TO !!!! trzymam mocno kciuki za Twoje marzenia!
u mnie calkiem oki,
mam pytanko, moze mi powiecie jak wiecie ;-), nie denerwujcie sie, nie wymyslam sobie, chce poprostu wiedziec-
do ktorego tyg ciazy( na poczatku) jest najwieksza szansa ze niestety mozna poronic... no boje sie troche , bo wiekszosc moich znajomych cieszylo sie z ciazy a po 6 tyg niestety poronialy. czy np po ilus tam tych pierwszych skonczonych tyg wzrasta szansa ze jednak wszystko bedzie dobrze i te poronienie juz nie wydarzy sie?
ja mam zaplanowana pierwsza wizyte na 10 grudnia, bedzie wtedy po zaplodnieniu 5,5 tyg, a rowno 3 tyg po tym jak nie przyszla @.czy to nie za wczesnie?moze oprocz usg dopochwowego cos uda sie zobaczyc na usg brzucha?
na pewno nie za wczesnie na bete wiec ja odrazu bede robic. i powtarza sie ja co ile dni? i musi wzrastac iles tam razy?
ale sie wypytuje ... wiem ze pomozecie!
,co tam u was dziewczynki?
katastrofa- oby to bylo TO !!!! trzymam mocno kciuki za Twoje marzenia!
u mnie calkiem oki,
mam pytanko, moze mi powiecie jak wiecie ;-), nie denerwujcie sie, nie wymyslam sobie, chce poprostu wiedziec-
do ktorego tyg ciazy( na poczatku) jest najwieksza szansa ze niestety mozna poronic... no boje sie troche , bo wiekszosc moich znajomych cieszylo sie z ciazy a po 6 tyg niestety poronialy. czy np po ilus tam tych pierwszych skonczonych tyg wzrasta szansa ze jednak wszystko bedzie dobrze i te poronienie juz nie wydarzy sie?
ja mam zaplanowana pierwsza wizyte na 10 grudnia, bedzie wtedy po zaplodnieniu 5,5 tyg, a rowno 3 tyg po tym jak nie przyszla @.czy to nie za wczesnie?moze oprocz usg dopochwowego cos uda sie zobaczyc na usg brzucha?
na pewno nie za wczesnie na bete wiec ja odrazu bede robic. i powtarza sie ja co ile dni? i musi wzrastac iles tam razy?
ale sie wypytuje ... wiem ze pomozecie!
Byłam dziś w przychodni tylko po to by dowiedzieć się że na wynik bety czekałabym tydzień!
Podziękowałam więc. Muszę pójść do prywatnej żeby mieć od razu.
Moja cierpliwość wisi na włosku, ja wiem że niektórzy czekają na ten moment o wiele dłużej, ale ja po protu chcę wiedzieć czy się udało czy nie! Albo zobaczyć te dwie kreski w końcu na tym cholernym teście albo dostać okresu bo chodzę jak osa.
30dc i nic!!
;-)