reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ewciapoli, tylko niech ci córcia nie sprzeda tego wirusa !!!

-j- ja też mam teraz ciężkie noce, nie wiem już jak mam się ułożyć !!! dopiero jak tak się dobrze pomęczę to w końcu zasnę.

Co do mikołajek to nie mam bladego pojęcia ...

reklama
ja całkiem zapomniałam o prezencie na Mikołajki dla męża..a to dlatego, że to mój dzień, bo urodziłam się w Mikołajki. :laugh2: nigdy mu nic nie kupowałam ale może w tym roku kupie..a co zaskocze go jakims drobiazgiem:tak:

My na mikołajki nie robimy sobie prezentów może gdzieś wyskoczymy ale za to na gwiazdkę sobie odbijamy z prezentami chociaż nie wiem jak to będzie w tym roku.

ewciapoli
dużo zdrówka dla córeczki.

dziewczyny czy Wy macie w ciąży koszmary, ale nie związne z urodzeniem dziecka tylko takie inne. ja dziś nie mogłam spać tak się bałam a mąż miał służbę no ale teraz na szczęście ma do poniedziałku wolne.
ja czuję się dobrze. Piotrek zrobił pranie potem posprząta bo dziś mamy gości.
I przywiózł z pracy paczkę na mikołajki dla dziecka bo oni co roku dostają i jak zwykle masa słodyczy na ponad 50 zł, ale damy małemy w sobotę pod poduszką znajdzie.

dziewczyny przepraszam że Wam tu wtrącam ale nie mogłam przejśc obojętnie aż się wczoraj popłakałm wchodziłyście w albumie rodzinnym na ten wątek.
Tego posta napisała jedna z dziewczyn

Do wszystkich!!!!!!

Portal nasza klasa stał się prawdziwą enklawą pedofili. Przez nikogo nie
niepokojeni, zakładają swoje domy, rodzinki, jest nawet dom dziecka
nasza-klasa.pl/forum/17/29290, szpital dla dzieci nasza-klasa.pl/foru /7/2616
(lektura ciężkiego kalibru). W profilach tych osób są zdjęcia dzieci podkradane
z naszej klasy, ale również z innych portali (i wbrew obiegowym opiniom nie są to zdjęcia golasków). TO MOŻE BYĆ TWOJE DZIECKO z opisem "Jestem brudny, kto mnie wlucha, sukam domu itp, pocałuj moją cipkę".
Próby interwencji u moderatorów naszej klasy kończą się usunięciem pojedynczego zdjęcia, cały profil i fora, na których uprawiają cyberseks ze zdjęciami dzieci zostają nietknięte.
Nie można tego tak zostawić.
Proponujemy zmasowany atak. Jeżeli zależy Ci na oczyszczeniu naszej klasy z tego bagna NAPISZ KONIECZNIE MAILA DO OBSŁUGI nasza-klasa.pl/support ze zgłoszeniem nadużycia (krok 2 - inne nadużycia) i wklej treść (można dodać jakiś link z konkretnym profilem):

Żądam usunięcia wszystkich profili z treściami pedofilskimi, w przypadku braku reakcji ze strony moderatorów usunę własne konto.

Wyślij tego maila do wszystkich swoich znajomych (również poza naszą klasą), nie bądź obojętny!!!!!!!!!!!! Wpiszcie w wyszukiwarkę n-k "sukam" "ne mam" same zobaczycie, o jakie profile chodzi. Jestem wstrząśnięta, bo zostało skradzione zdjęcie córeczki mojej koleżanki - właśnie w profilu "dziecka", które "kwawi z pipki" :baffled:

Do poczytania inne wątki na ten temat:

Pedofilia na NK! - emama - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Pedofilia na naszej-klasie - Forum Wizaz.pl

ewciapoli ja w tamtym toku przechodziłam ostre zatrucie (gorączka 40 stopni, jednoczesnie biegunka i wymioty) i przez 2 dni mogłam jeść tylko sucharki, w 3 dzień rano mogłam już włączyć do diety jakąś kromeczkę ze świeżą i chudą szyneczką, na obiad jakiś rosół i stopniowo właczać przez kolejne dni następny pokarmy. Ale to wszystko zależy do rodzaju zatrucia. Jak ktoś przechodzi to łatwiej to myślę, że sucharki 1 dzień wystarczą.

jezyk ja miewam w ciąży koszmary, ostatnio się nasiliły, mój mąż mówi, że sapie przez sen i krzyczę ;/ a co do tej interwencji to sama nie wiem co o tym myśleć...

larkaa ja oglądałam te zdjęcia i czytałam to wszystko jest na naszej klasie duża częśc została wykasowana po apelach dziewczyn ale jak patrzysz na zdjęcie dzieciątka i napis boli mnie ci..a chociaż mała i tego typu teksty to dla mnie to jest koszmarne!!!!!!!!!!!!!

larkaa a miewałaś te koszmary przed ciążą? bo ja nie. a ma podobnie jak ty krzyczę a jak się obudze to nie mogę ze strachu powietrza nabrać

miałam koszmary, ale na pewno troszkę rzadziej no i nigdy nie zdarzyło mi się krzyczeć albo sapać wcześniej przez sen ;/

Witam z rana,
Dziękuję za ciepłe słowa.
Niedowład minął po około godzince, jak przyjmowali mnie na oddział to już było w porządku. Tak się jednak wystraszyłam, że nawet nie przyszło mi do głowy żeby nie zostać na obserwacji.
I tak wizyta przedłużyła się do tygodnia bo ponad 3 dni czekałam na rezonans magnetyczny. Zrobili mi z małą dawką promieniowania jednak po porodzie muszę go koniecznie powtórzyć. A i napisali mi w wypisie, że zalecają cesarskie cięcie:-( muszę to w piątek omówić z moim lekarzem.
Leków nie biorę, jedyne zalecenia to ta cesarka i oszczędny tryb życia.
Lekarze doszli do wniosku, że to albo wina stresu albo dzidzia uciskała na jakąś tętnicę...zobaczymy co wykażą dokładniejsze badania po porodzie...
Teraz staram się odpoczywać jak najwięcej...ale stresuję się tym by się nie stresować:-D a to niestety nie jest proste:-(
A na dodatek moja córeczka obudziła się wczoraj ok 22.00 z okropną biegunką i wymiotami...całą noc walczyłyśmy z dolegliwościami...
ach jak już się wali to wszystko po kolei...
Jedyna pociecha w tym, że teraz to już chyba musi być lepiej
Dobrze jednak , że zostałaś na tej obserwacji.:tak:A to CC to spowodu złych wyników badań rezonansu? Bo z tego co pamiętam, to masz łożysko przodujące i to raczej skłania do przeprowadzenia CC.
Co do córeczki to pewnie złapała jelitówkę.Podawaj jej jak najwięcej pić co by się nie odwodniła, bo jeżeli na dwa końce cierpi to może szybko się odwodnić. :tak:No i ja od razu biegnę z takim czymś do lekarza.
Co do jedzonka, to zapewne nie co innego jak dieta.Suchary sprawdzają się, ale nie na moich pociechach. Podobno mleka nie wolno podawać , bo to potęguje wymioty i biegunkę.

Habcia dziękuję!!
Z Martulką już jest lepiej, pije wodę, nie chce nic jeść... nie mam pomysłu co mogłabym jej dać żeby nie zaszkodziło?? sucharki??
W sumie jak sie jeden dzień przegłodzi to nic jej nie będzie.Najważniejsze to picie.Ewentualnie gastrolit lub smectę podaj.

dziewczyny czy Wy macie w ciąży koszmary, ale nie związne z urodzeniem dziecka tylko takie inne.
koszmary owszem , ale związane jak narazie tylko z porodem.Albo mi maleństwo wyłazi przez brzuch, albo ktoś mnie tnie po brzuchu i krew sie leje...

dziewczyny przepraszam że Wam tu wtrącam ale nie mogłam przejśc obojętnie aż się wczoraj popłakałm wchodziłyście w albumie rodzinnym na ten wątek.
Tego posta napisała jedna z dziewczyn

Do wszystkich!!!!!!

Portal nasza klasa stał się prawdziwą enklawą pedofili. Przez nikogo nie
niepokojeni, zakładają swoje domy, rodzinki, jest nawet dom dziecka
nasza-klasa.pl/forum/17/29290, szpital dla dzieci nasza-klasa.pl/foru /7/2616
(lektura ciężkiego kalibru). W profilach tych osób są zdjęcia dzieci podkradane
z naszej klasy, ale również z innych portali (i wbrew obiegowym opiniom nie są to zdjęcia golasków). TO MOŻE BYĆ TWOJE DZIECKO z opisem "Jestem brudny, kto mnie wlucha, sukam domu itp, pocałuj moją cipkę".
Próby interwencji u moderatorów naszej klasy kończą się usunięciem pojedynczego zdjęcia, cały profil i fora, na których uprawiają cyberseks ze zdjęciami dzieci zostają nietknięte.
Nie można tego tak zostawić.
Proponujemy zmasowany atak. Jeżeli zależy Ci na oczyszczeniu naszej klasy z tego bagna NAPISZ KONIECZNIE MAILA DO OBSŁUGI nasza-klasa.pl/support ze zgłoszeniem nadużycia (krok 2 - inne nadużycia) i wklej treść (można dodać jakiś link z konkretnym profilem):

Żądam usunięcia wszystkich profili z treściami pedofilskimi, w przypadku braku reakcji ze strony moderatorów usunę własne konto.

Wyślij tego maila do wszystkich swoich znajomych (również poza naszą klasą), nie bądź obojętny!!!!!!!!!!!! Wpiszcie w wyszukiwarkę n-k "sukam" "ne mam" same zobaczycie, o jakie profile chodzi. Jestem wstrząśnięta, bo zostało skradzione zdjęcie córeczki mojej koleżanki - właśnie w profilu "dziecka", które "kwawi z pipki" :baffled:

Do poczytania inne wątki na ten temat:

Pedofilia na NK! - emama - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Pedofilia na naszej-klasie - Forum Wizaz.pl

Boshe, jak to przeczytałam i obejrzałam przeraziłam się.:szok:
Z resztą dla mnie ten cały profil "nasza klasa" już od dawna wywarł złe nastawienie.:tak: Nagle zaczeły powstawać jakieś fikcyjne konta, jakieś podglądacze....wszystko to bardzo podejrzane.
Dlatego nie mam żadnych fotek na tym profilu a od dawna myslę o usunięciu całego swojego profilu. Ale powstrzymuje mnie właśnie to, że każdy pyta czy mam tam konto ( jak nie mam to moge byc oszustem przecież jakimś :happy:)
Dziewczyny zastanówcie się nad wstawianymi tam zdjęciami.:tak:

reklama
Do góry