dziewczyny przepraszam że Wam tu wtrącam ale nie mogłam przejśc obojętnie aż się wczoraj popłakałm wchodziłyście w albumie rodzinnym na ten wątek.
Tego posta napisała jedna z dziewczyn
Do wszystkich!!!!!!
Portal nasza klasa stał się prawdziwą enklawą pedofili. Przez nikogo nie
niepokojeni, zakładają swoje domy, rodzinki, jest nawet dom dziecka
nasza-klasa.pl/forum/17/29290, szpital dla dzieci nasza-klasa.pl/foru /7/2616
(lektura ciężkiego kalibru). W profilach tych osób są zdjęcia dzieci podkradane
z naszej klasy, ale również z innych portali (i wbrew obiegowym opiniom nie są to zdjęcia golasków). TO MOŻE BYĆ TWOJE DZIECKO z opisem "Jestem brudny, kto mnie wlucha, sukam domu itp, pocałuj moją cipkę".
Próby interwencji u moderatorów naszej klasy kończą się usunięciem pojedynczego zdjęcia, cały profil i fora, na których uprawiają cyberseks ze zdjęciami dzieci zostają nietknięte.
Nie można tego tak zostawić.
Proponujemy zmasowany atak. Jeżeli zależy Ci na oczyszczeniu naszej klasy z tego bagna NAPISZ KONIECZNIE MAILA DO OBSŁUGI nasza-klasa.pl/support ze zgłoszeniem nadużycia (krok 2 - inne nadużycia) i wklej treść (można dodać jakiś link z konkretnym profilem):
Żądam usunięcia wszystkich profili z treściami pedofilskimi, w przypadku braku reakcji ze strony moderatorów usunę własne konto.
Wyślij tego maila do wszystkich swoich znajomych (również poza naszą klasą), nie bądź obojętny!!!!!!!!!!!!
Wpiszcie w wyszukiwarkę n-k "sukam" "ne mam" same zobaczycie, o jakie profile chodzi. Jestem wstrząśnięta, bo zostało skradzione zdjęcie córeczki mojej koleżanki - właśnie w profilu "dziecka", które "kwawi z pipki"
Do poczytania inne wątki na ten temat:
Pedofilia na NK! - emama - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Pedofilia na naszej-klasie - Forum Wizaz.pl