reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mama u lekarza

reklama
Ja biore no-spe wlasnie,ale ona u wielu osob sennosc powoduje,niestety u mnie tez.Ja biore 4 razy dziennie,ale te slabsza+luteina 2 po 2;-)

Dziś byliśmy u doktorka muchomorka. Wszystko w jak najlepszym porządku. Syncio już głową w dół:-):-):-), będę się męczyć. Wyniki o dziwo nie spadły a się poprawiły (po wspaniałych soczkach), nawet nie dostałam skierowania na morfologię. Oczywiście w moczu mnóstwo przyjaciół:-D:-D:-D, urinal dalej 6 tabletek dziennie. Serducho małemu wali prawidłowo, pierwsze KTG miałam, ale się nasłuchałam mojego drugiego serca:-):-):-). Nie znam żadnych wymiarów, ale maszyna podała, że dzidziorek wygląda na 31 tydzień, co byłoby zgodne z prawdą. Aaaa doktorek powiedział, że dużego bobasa nie urodzę, bo macica do gigantów nie należy:-):-):-).
-j- dziś właśnie doktorek powiedział, że bakterie może wyleczyć środkami chemicznymi, ale jak na razie na bakteriach się kończy i pozostaniemy przy ziółkach, które maluszkowi na pewno nie szkodzą. Jak zacznie się coś gorszego to wtedy będziemy się faszerować.

No to super.:tak::-)
Jak wszystko dobrze, to po co masz siebie i maleństwo faszerować prochami?
Cieszę się, że morfologia w normie.:tak:A brałaś do tego jakieś leki?Chyba nie o ile pamiętam.
Ciekawe jak tam moja.Jutro pójdę to sobie zrobię badanko.

-j- nic nie brałam, zaczęłam pic soki z firmy ogrody natury ze dwa dziennie i nadal duża ilość owoców. Jarzyny mi nie wchodzą. Te soki nie są zbyt tanie, ale nie chcę dostać dodatkowych prochów.

Dziwne było to co przeczytałam o skurczach na tym linku co podała lajfik. Że one zaczynają się od dna macicy i przesuwaja do dołu. U mnie ZAWSZE od dołu do góry zaczyna rozpierac.
aga 221122 ale cholerstwo z tych bakterii w moczu, dobrze że to kontrolujesz. Fajnie że miałaś ktg, u mnie ktg zaczyna się dopiero w terminie porodu wg OM, czyli ja pewnie nie doczekam. Ale rzeczywiście, ja tez mogłabym 24 h słuchac serduszka mojego dzidziusia.

Aga cieszę się że wszystkie wyniki masz w porządku, że maluch rośnie zdrowo! to takie fajne wiadomości!

reklama
-j- nic nie brałam, zaczęłam pic soki z firmy ogrody natury ze dwa dziennie i nadal duża ilość owoców. Jarzyny mi nie wchodzą. Te soki nie są zbyt tanie, ale nie chcę dostać dodatkowych prochów.

wiem co to za soki.:tak:
A jarzynki i mnie nie podchodzą...bleee..:no:
Ja niestety mam skłonność do anemii czy to przed ciążą czy to w ciąży.Pomagają tylko leki.

Do góry