okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Mamo_Bartusia oczywiście, że Kaatharina ma rację...nie ważne kiedy przyjdą na świat nasze maluszki...spóźnione, czy wsześniaczki...

Poznałyśmy się tu, przez wiele miesięcy możemy się tu wspierać i razem się cieszyć...nie wyobrażam sobie, by któraś miała odejść z takiego właśnie powodu...
Mamo_Bartusia należysz do naszego grona i tu na Ciebie będziemy czekać .... na wszelkie więści o Twoim ślicznym Maluszku i o Tobie !!!
Buziaki Kochana

Poznałyśmy się tu, przez wiele miesięcy możemy się tu wspierać i razem się cieszyć...nie wyobrażam sobie, by któraś miała odejść z takiego właśnie powodu...
Mamo_Bartusia należysz do naszego grona i tu na Ciebie będziemy czekać .... na wszelkie więści o Twoim ślicznym Maluszku i o Tobie !!! Buziaki Kochana

:-(
Byłam w szoku i cała oczywiście spłonęłam rumieńcem ;-) Ktos tam z koleki skomentował złośliwie całą sytuację ale co tam! Potem jak wracałam autobusem do domu nie było oczywiście miejsc siedzących... ale jedna babka ustąpiła mi!!
Kurcze, bardzo miłe, że są nie tylko złośliwe osoby ;-)
Od początku ciąży miałam temp 37 a teraz gdy zmierzyłam mam 36... nie wiem czemu... Napiszcie prosze jesli spotkalyscie sie z czyms takim .