reklama
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
patusia- to sie nie zmienilo jest tak dalej... pseudo... tylko jak trzeba pomocy to wiedza jak do ciebie przylgnac gorzej jak ty jej potrzebujesz... znam to nie od dzis... tak jest ze wszystkimi...
zdaje sobie w 100 % sprawe bo utrzymuje z nimi kontak i teraz jeden na drugiego nadaje mi śmiać mi sie chce jacy potrafia byc dwulicowi a odwiedzaja sie . Z nieszczęścia drugiego cieszą sie nie wiem poprzewracało sie niektorym w głowach na szczescie nie wszystkim
no tak hehehe!!! dokladnie masz racje tu u mnie jest tak samo zglupiec mozna jedni na drogich a jak sie widza to jak najlepsi przyjaciele od serca!!! to doslownie czeski film!!!zdaje sobie w 100 % sprawe bo utrzymuje z nimi kontak i teraz jeden na drugiego nadaje mi śmiać mi sie chce jacy potrafia byc dwulicowi a odwiedzaja sie . Z nieszczęścia drugiego cieszą sie nie wiem poprzewracało sie niektorym w głowach na szczescie nie wszystkim
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Jolu a druga jak bedzie miała na imię ??
Sheeppy a twoje maleństwo i drugie w brzusiu jakie imionka noszą ??
Paula a twoja kruszynka jak??
Sheeppy a twoje maleństwo i drugie w brzusiu jakie imionka noszą ??
Paula a twoja kruszynka jak??
jola466
Majowe mamy'09
Druga prawdopodobnie bedzie Aleksandra ( mala Ola). Bo chlopcy to mieli byc Filip i Karol- no ale.... no chyba ze na scanie sie pomylili.
patusia- ja mam synka Nikodema w lutym bedzie mial 4 lata... dzis jest ok ale prawie od poczatku ciazy jestem na zwolnieniu... bo mialam straszne plamienia i bole.... no ale dzie jest calkiem dobrze leze i leze az mnie boli pupa... moj M krzyczy jak cos robie... ale wez nic nie rob jak masz lobuziaka w domu...
reklama
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Wiem coś o tym sama mam prawie 2 letniego Oliverka za którym nie da sie nie biegać poza tym mam dwa yorkshire terrierki do tego mąż troche wieksza dzidzia no jest co robić na szeczęście jest wszystko wporządku bo cała moja rodzin a tzn siostra i rodzice w Szkocji i nie mam na kogo liczyć tak bez poproszenia o pomoc (teściowa ) nic od siebie ...Heh chyba mnie rozumiecie :-)patusia- ja mam synka Nikodema w lutym bedzie mial 4 lata... dzis jest ok ale prawie od poczatku ciazy jestem na zwolnieniu... bo mialam straszne plamienia i bole.... no ale dzie jest calkiem dobrze leze i leze az mnie boli pupa... moj M krzyczy jak cos robie... ale wez nic nie rob jak masz lobuziaka w domu...