reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Princesstopic super są te fotki...najbardziej mi się podoba ta czarno-biała :-)...brzusio piękny...ale jego właścicielka równie piękna...Pięknie sobie radzisz w tych programach...ja znam photoshopa np. ale nigdy takich cudów nie próbowałam. No, no zaimponowałaś mi...:-)

Princesstopic super są te fotki...najbardziej mi się podoba ta czarno-biała :-)...brzusio piękny...ale jego właścicielka równie piękna...Pięknie sobie radzisz w tych programach...ja znam photoshopa np. ale nigdy takich cudów nie próbowałam. No, no zaimponowałaś mi...:-)

aj okruszku:-) zawstydziłam się:zawstydzona/y::-p hihi... dziękuję dziekuję kochana:-):-):-):-) cieszę się że Ci się podoba;-):-):-)

dziewczyny a pamietacie takie rzutniki na ścianę chyba nazywałay się ania, i wyslwietlalao sie na nim bajeczki dla dzieci , takie na kliszy! Ja miala caly karton takich bajeczek, ale jak urodzila sie moja bratanica to jej oddalam , a oni to wyrzucili :-( Kurcze widzialam ze mozna takie kupic na allegro, ale to byla frajda! Chcialabym miec taki w domu dla mojego dziecka, wiem ze teraz sa komputery dvd, ale tak milo to wspominam, a wy tez mialyscie takie rzutniki??

dziewczyny a pamietacie takie rzutniki na ścianę chyba nazywałay się ania, i wyslwietlalao sie na nim bajeczki dla dzieci , takie na kliszy! Ja miala caly karton takich bajeczek, ale jak urodzila sie moja bratanica to jej oddalam , a oni to wyrzucili :-( Kurcze widzialam ze mozna takie kupic na allegro, ale to byla frajda! Chcialabym miec taki w domu dla mojego dziecka, wiem ze teraz sa komputery dvd, ale tak milo to wspominam, a wy tez mialyscie takie rzutniki??

nazywały się ania?:-) to tak jak ja:-) hihi..oczywiście że pamiętam to:-) nawet mam taki rzutnik, w piwnicy o ile się nie myslę, czasem lubię z bratem pooglądać i powymyślać bajeczki hihi:-) pamiętam pamiętam:-)

Princesstopic - śliczny brzuszek, oj już nie da się ukryć że widać nasz wspaniały stan :-)
Ankzoc - ja miałam w dzieciństwie taki rzutnik i wyobraźcie sobie że on andal działa. Jest u moich rodziców i ostatnio Marcinek był zafascynowany takim "domowym" kinem. A dodam że mamy taki bardzo starego typu ;-) Zabawa godna polecenia

No i znowu szalejecie :-D ale fajnie jest zrobic sobie przerwe w pakowaniu ufff juz sie troche zmeczyla, a konca nie widac :dry:

Princesstopic sliczny brzuszek :-) ta czarno-biala fotka jest swietna :happy:
Maja33 mieszkam w Holandii, no i tak wlasnie slyszalam ze czesto cos znajduja i problem z kaucja :crazy: chociaz u nas facet na pierwszej kontroli stwierdzil ze nie ma zadnych zastrzerzen do mieszkania ;-) mam nadzieje, ze ten sam przyjdzie na koncowa kontrole :-p
Ojj chyba musze znowu zabrac sie za pakowanie :sad: a tak mi sie juz nie chce

no wlasnie zabawa godna polecenia :-(, a ja juz go nie mam, ale chyba naprawde sie skusze i kupie na allegro, no ale to w przyszlosci. Pamietam zawsze jak z siostra sie wyglupialysmy i sobie czasami na suficie wyswietlalysmy jak lezalysmy juz w lozku hahaha

reklama
Do góry