reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

katarzynak83- a moi tescie sa w tym samym wieku co moja mama, podobne maja kariery zawodowe ,rodziny robotnicze ,dodam ze zadna ze stron nie pije alkoholo bo to tez czasem bywa ze nie chce sie spotykac z danymi ludzmi, jedyna rzecz ktora przychodzi mi do glowy to to ze moja mam mieszka na wsi chociaz nie pochodzi, a moi tescie mieszkaja w miescie , i za kazdym razem moj tesc narzeka np na architekture domu:-D, moj dziadek budowal ten dom:-), albo ze bloto na drodze i ze moja mama asfalt powinna wylac przed domem a nie on sobie samochod poprodzi:-), ale ja zawsze traktowalam to w formie totalnej anegdoty zartu
pozdrawiam

reklama
Tak Maju, myślę że musisz to traktować jako żart ;-) Nie ma co się przejmować... Ja też staram się podchodzić z dystansem do tego... no chyba że trafi mi się gorszy dzień ;-)

Kasica, to bardzo miłe o czym piszesz... Mi tez sie raz zdarzyło że w H&M kasjer poprosił mnie jako pierwszą do kasy:tak: Teraz też staje w marketach do kasy pierwszeństwa... zwłaszcza, że jak długo stoję w kolejce to kreci mi sie w głowie i robi się słabo :baffled:

Uporałam się już z tym piernikiem, teraz zostawiam go na 2 dni do fermentacji ;-) Musze jeszcze zrobic liste zakupów bo jutro rano mąż zawiezie mnie do marketu bo jak wspominałam u mnie na osiedlu kiepsko ze sklepami :dry: Mam nadzieje tylko ze starczy nam kasy bo cholera krucho w tym miesiacu przez to moje zwolnienie baaardzo :zawstydzona/y:
Pozdrowienia dla wszystkich i miłego wieczoru życzę!:tak:

Kasica to fakrtycznie miałaś miły dzień.czasami są jeszcze dobrzy ludzier.

ja ostatnio jechałam autobusem MZK siedziałam na miejscu ozn. kobieta z dzieckiem i na któryms przestanku wsiadła kobieta tak koło 60-tylko że bardzoootyła i mówi żebym jej miejsca ustąpiła, ja jej że jestem w ciąży a to miejsce jest dla kobiet z dzieckiem.
OOOO jakież było oburzenie że teraz Ci młodzi i takie tam.......... Wkurzyłam sie jak nie wiem co, bo akurat mi nie wolno długo stać bo mam zawroty głowy, a ona tak beszczelnie do mnie.
Ja sie też nigdy nie prosze zeby mi ktoś miejsca ustąpił, na mojej trasie jest tyle autobusów że jak nie ma miejsc siedzących to czekam na następny

:-):-) Kurcze to juz jutro!!! mam kolejne USG strasznie sie boje i martwie... no ale jestem podniecona co mi powiedza... ide razem z synkiemi mezem... tez przezywaja i to strasznie... ja niestety mam dopiero o godzinie 14.30 mam nadzieje ze dowiem sie pluci... juz od wczoraj rozmawiam z dzidzia aby sie przekrecila i pokazala co ma miedzy nogami...hihihi... strasznie mnie nosi nie wiem czy przespie noc:baffled::baffled::baffled:

TRZYMAM KCIUKI ZA RESZTE MAM JUTRO!!! POWODZENIA!!!

Witam dzisiaj rozpromieniona że nie wiem, no ja już po usg nie wytrzymałam do jutra i pojechaliśmy dziś. Dzidziulka zdrowiutka wszystko ok niestety nie chciała nam ujawnić kim jest-szkoda.M.zawiedziony, ale najważniejsze że wszystko ok.
Trzymam za Was kciuki jutro i podziwiam za wytrwałość.

kasica - bardzo fajnie sie zachowala ta pani to mile:-),
mamdo ciebie pisania kiedys pisalas ze masz syndrom paralizu przelyku moglabys mi napisac wiecej na ten temat bo jestes perwsza osoba ktora znam ktora ma cos takiego jak ja, tzn ja tak naprawde nie wiem czy to to bo zaden lekarz nie stwierdzil mi, i nigdy nie bylam na zadnych badaniach, ale po prostu zazynam sie dusic i przelyk mi sie zaciska gdy za dlugo sie smieje albo zaczynam kaszac i nagle czuje petle na szyji czy to tak sie odczowa? no i czy mozna to leczyc? jak znajziesz chwilke to bardzo proze napisz mi kilka slow dzieki z gory:-)

paula- oj ja tez podekscytowana juz nie moge sie doczekac:-)

pozdrawiam

maja- dzieki to do jutra czekam na wiadomosci...
magdulajtka- super ze wszystko ok... M zawiedziony co? szkoda ale super ze dzidzius zdrowy...

Maja33- no kochana tak to juz czasem bywa, czemu ludzie sa tacy....niewiadomo:-(Przykro mi ze masz takiego tescia ,ale znajac zycie juz sie nie zmieni.Trzymam kciuki ze moze kiedys sytuacja sie polepszy.Czy wy z M planujecie kiedys wrocic do Polski na stale? czy raczej planujecie zostac na stale w UK?
Kochana trzymam mocne kciukaski za jutrzejsza wizyte.

Magdulajtka- ciesze ze dzidzia zdrowa, wsydzioszek jeden.
Kiedy masz nastepne USG zeby moze nastepnym razem poznac plec??

Paula7- ja o twojej dziewczynie caly czas pamietam;-)Zycze ci tego z calego serduszka .Buziak

Dziewczynki ktore jutro ida na USG - Za was tez mocno trzymam kciuki i z NIECIERPLIWOCIA CZEKAM NA WIESCI!!!!

Buziaki dla wszytkich majoweczek i do juterka mamuski:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki trzymam kciuki za każdą z Was która ma jutro badanie :-D:-D:-D
Niech spełnią się Wasze marzenia...powodzenia Kochane!!! Buziaki...
i życzę samych pozytywnych myśli...pamiętajcie, że one zależą od WAS...:tak:

Do góry