reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
melduję się:tak: poszłam spać o 3:baffled: ale jakoś żyję:tak: pewnie popołudniu nadejdzie kryzys senny:baffled:
młoda pospała do 8 zadowolona ciocie wybawiły ją:tak: poszła spać o 22:30:szok:
od kilku dni moja córcia kładzie się do łóżka i mówi "mama też":baffled: muszę się położyć naszczęście wystarczą dwie minutki:tak:

Roksi - no u nas to samo :tak::szok: i wlasnie z tego powodu sa placze i krzyki bo ja ja klade ,a ona "mama tez spi" wiec nieraz sie z nia poloze ,ale wtedy wystarczy tylko ,ze drgne i Malenka oczy szeroko otwarte ma :baffled: ostatnio "wychodzilam" z pokoju chyba z 5razy :sorry2:i ciagle sie "wybudzala" :sorry2:az musialam ja zostawic taka placzaca :-( bo juz mi rece opadaly..:-(a zarazem i serce peka ..ehhh:-(

u mnie na szczęście nie muszę czekać jak zaśnie tylko wystarczy bym 5 minut poleżała:tak: tak się młodej poprzestawiało przez święta:baffled: nawet jak m idzie to ona woła mnie:baffled:
Sandi może córcia tęskni za Tobą:tak: w końcu byłyście zawsze razem a teraz pracujesz:tak:

hello

Agutku zabieraj małżona, córę i wpadajcie:-)

kurde dopiero teraz to przeczytałam :-p

witam. chyba pierwszy raz tu zagladam. tez mam malucha z marca. mozna sie przylaczyc?:sorry2:
probuje ustawic se profil, moze cos wykombinuje.

witaj :-)

co do wyprzedaży to one pełną parą zaczną się po nowym roku
w coccdorillo zawsze najpierw 30%, potem 50% i na koniec dopiero dają 70%, zawsze trafiam jak już wszystko przebrane jest :dry:

debiutantko ja za moje jeansy dałam 89zł minus 5% rabatu, więc też całkiem przystępna cena, no ale jeszcze nogawki muszę skrócić :baffled: tradycyjnie :baffled:

zasypianie - trzeba się z nią połozyć niestety :baffled: ale to jest do wytrzymania bo zajmuje zaledwie kilka minut :sorry2:

na śnieg nadal czekam i się chyba nie doczekam, a naprawdę chciałabym z młodą na sanki pójśc, zawsze jakaś nowa atrakcja nie? :sorry2:

lecimy zaraz chyba na spacerek, a potem w odwiedziny do babci i potem do dziadka, bo leży w szpitalu - w święta tam trafił :-(

reklama
jakas leniwa dzisiaj jestem. planowalam isc do miasta, ale moj m chce skrzynie biegow wymieniac, a narazie jeszcze chrapie.;-) zimno na dworze, nosa nie chce sie wytykac. no ale trza bedzie moze chociaz z dzieciarnioa sei przejsc, a moze jutro:dry:
a moj najmlodszy ostatnio zaczal wrzeszczec ,jak jest zly :-D:-D i to takim tonem, ze az bebenki trzeszcza:-D:-Da jak cos chce ,to stka reka i pokazuje palcem , :szok:nastepny dyrektor mirosnie:-D:-D

Do góry