reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Tez planujemy wyjscie do kina - tylko jutro :-) trzeba miec cos z zycia jeszcze zanim sie zajmiemy opieka nad noworodkiem :tak:

reklama
To mąz zużyje te chusteczki, ma manię czystości :/ może jego szlachetnej dupki nie uczulą :-D :-D :-D

To jakie polecacie? Bo zapach mi sie bardzo spodobał, ale one są od 3 miesiąca, czy to ma znaczenie czy wezme chusteczki od 3 miesiaca czy od 1?

Justina84 ja się nie mogę na produktach Nivea doczytać od jakiego są miesiąca. Owszem na niektórych jest napisane, ale na niektórych nie ma. Olałam to i kupiłam to co mi się wydaje najodpowiedniejsze. Dostanie pryszczy to zmienimy na coś innego, a jak ma mieć wrażliwą skórę to pewno złoto nie pomoże. Ja mam wrażliwą skórę, mój mąż też, więc Intruz ma duże szanse na to samo. A jak się boisz i masz ochotę wydać kasę to produkty z serii Oilatum możesz nabyć.

ardzesh hehe nie martw sie nie rodze jeszcze i w najblizszym czasie nie zamierzam :) Przepraszam, za to, ze musialas sie zdenerwowAC.

Witam ;)
Wy tu pożeracie wzrokiem serniki na zimno a ja wczoraj torcik i roladę upiekłam.:-). Mały dziś wyprawia sobie urodzinki i zaprosił kilkoro znajomych.:tak:Nie wiem jak wy ale ja dziś balanguje.:-)Do tego ma przyjść mamusia , która niedawno rodziła przez cc i mamy sobie poplotkować.Super, dowiem się co i jak.

Elwis_m no to nastraszyłaś nie tylko dziewczyny . Wchodząc tu o mało zawału nie dostałam:tak:.Tym bardziej jak zaobaczyłam wpis habci i nowo założony wątek przez meguska.Uff.. Ulżyło mi trochę, że jeszcze trochę czasu nam zostało. Mam takie wrażenie , że jak jedna pójdzie to za nią cała reszta. :baffled:Swoją drogą to styczniówki szybko się porozsypywały już.
A jak twoje samopoczucie?

O matko, właśnie bratowa dzwoniła że jest w ciąży w 3 tygodniu :-D :-D wszystkich zaskoczyła bo lekarz jej powiedział, że jak się nie podda laparoskopii to niestety juz nei bedzie mogla miec dzieci bo ma policystyczne jajniki. dostała tabletki na podtrzymanie bo ciąża niestety z jej schorzeniem jest zagrożona. I wielki klops, bo miała nam dać łóżeczko po Julce i niestety musimy kupić. A fundusze naciągnęłam w tym miesiącu maksymalnie :(
Ale cieszę się, aby wszystko tylko z nia było dobrze.

hej laseczki ...
Mój Kubek właśnie pojechał do polskiej szkoły na 3 godzinki ..mam wolne ;-)
Stary w pracy :-)...no i jak wróci to bierzemy sie za przemeblowywanie sypialni ...dziś chcę rozłożyć łóżeczko ..postawić komodę i takie tam pierdoły

Dziewczyny nie kupujcie na początek Oilatum ,,przecież to jest dla skóry nadmiernie suchej lub dla alergicznej ...Kupcie bambino lub nivea....:-)... ja przez pierwsze miesiące miałam bambino a dopiero potem nivea...wtedy nie było jeszcze z nivei aż tak dużo kosmetyków jak teraz ....
a co do chusteczek ..Justyna spróbuj może dzidziusia .... ja mam pampersa kupione tutaj i są z aloesem ...jak będą do d..y to kupię inne..zreszta moja szwagierka ma w Polsce dla małej pampersa i sa Super...to że uczuliły jakieś dziecko to nie znaczy że i twoje musi mieć tak samo ...traktujcie to wszystko trochę z przymróżeniem oka ;-);-);-)
aga a dla Ciebie mam specjalną srtonke jeśli chcesz skorzystać ...tam jest opisane co i jak :tak:
Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt
Tam jest podana cała gama łącznie z opisem ;-)

reklama
justina84 - fajnie, że będziecie mieć dzieciaczki w tym samym wieku :-):tak:
ja też mam na początek chusteczki pampersa. Ale kupiłam na spokojnie jedno opakowanie, żebym w razie uczulenia nie musiała wywalać za dużo kasy do kosza :>

golimek a do ciebie mam pytanie :) mówiłaś kiedyś, że po porodzie na krocze używałaś gencjany? jakoś to rozrabiałaś z wodą, czy coś? bo przecież to fiolet, i jest na tym napisane, żeby nie używać bezpośrednio na ranę, bo w razie infekcji fiolet tak maskuje, że nic nie widać. :sorry2:

Do góry