reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Ciesze sie, ze Ci sie przyda.
Placilam w funtach, tutaj w sumie to bez znaczenie w jakiej walucie placisz bo bank i tak zmieni bez dodatkowych oplat. Przesylki nie sa tanie ale jak sie nie ma wyjscia. :sorry: Paczka do 2 kilo = 12,30F. Placilam PayPal -em, jak na ebay -u ;-)

reklama
Ja na szczęście nie mam problemów z lekami. Mój mąż pracuje w hurtownii farmaceutycznej i codziennie jest w conajmniej 20 aptekach. Tak że zamawiam na telefon i z dostawą do domu do rąk własnych:-D:-D:-D:-D:-D

Dla mnie czy to poniedzialek czy sobota to bez znaczenia. Moj pracuje 7 dni w tygodniu ja nie pracuje i siedze z Majka w domku. Czesto trace rachube jaki dzien jest. Dobrze, ze Wy mi przypominacie ;-)

A mi tez wszystko jedno czy to środek tygodnia czy weekend i tak w domku siedze a mój M pracuje na zachodzie wiec jestem sama z dziecmi teraz to całkiem sama bo dzieciaczki wyjechały na ferie zimowe i jestem samiutenka......tęsknąca i czekajaca na powrót rodzinki....

. Nie mam nic przeciwko, dla mnie liczy sie przede wszystkim dobro dziecka, a pobieranie krwi raz w miesiacu nie wydaje mi sie czyms strasznym.

Dla mnie pobieranie krwi to horror, prawie zawsze jest problem z pobraniem i kują mnie po kilka razy albo z dłoni pobierają :-(... Przyjęłam sobie że póki wyniki mam bardzo dobre to będę robić co 1,5 - 2 m-ce ale jak zaczną się pogarszać to wiadomo że dobro dzidzi będzie ważniejsze.....

Dla mnie też niewielka różnica jaki dzień tygodnia. Mój S pracuje od pon-pt,ale czasem dorabia w weekendy. A ja zajecia na uczelni mam 2-3 dni w tyg i są to rożne dni. Bywa także,że zostaje w domku i nie ide na zajecia,więc różnica niewielka.
Muszę tylko pamiętać,aby w sobote do południa zaopatrzyć się w zakupy na weekend,bo bywało,że wyleciało mi z głowy i jakieś cuda mieliśmy na obiad w sobote czy niedziele.dobrze by bylo miec jakis porządny market czynny w weekendy

reklama
No ja niestety kochane nie moge powiedziec ze mi wszystko ok. Ja od pon do pia w pracy wychodze z domu o 7.45 a wraca o 19.00 a maz o 22.00 wiec znim poloze sie spac jest juz 24 i soboty i niedziele to jedyny dzien w ktory moge sie wyspac.
W Irlandii jak w niemczech nie ma pomiluj wiec mimo ze mam spoko szefowa to dziewnie sie czuje opuszczajac dni w pracy. Teraz zastanawiam sie troche jak to bedzie bo jakis czas temu oddalam klucze koledze zeby otwieral i zamykal drzwi od biura a on wczoraj zrezygnowal z pracy i wyglada na to ze to znowu ja bede musiala podnosic te ciezkie zelazne rolety w drzwiach:-(

Do góry