reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
anja - jakies oczyska ma twoja cora!
aga - moj tata to juz od dluzszego czasu narzeka ze ameryka porabany kraj i on juz marzy zeby w polsce byc....naprawde naczytal sie bzdur o tych cudach ktorych ja co prawda dawno w polsce bylam bo lat 5 temu ale niestety nie widzialam. moze jak ktos mlody i kase ma to i owszem po .

ja wrocilam po 7latch i do tej pory mam traume:szok::nerd: nie chialam wracac ale los tak chcial :-(no wiec jestem tutaj i mam rodzine, w miare spokojne zycie , w stanach bylabym pewnie juz po 3 rozwodzie:-D:rofl2::rofl2:ale tesknie za rodzina, siostra, fajnymi znajomymi

polandowo niby europa, ale mentalnie to jeszcze troche nam do tej prawdziwej europy:sorry2:brakuje, ale da sie przezyc tylko trzeba czesto wyjezdzac by nie skisiec jak ogorek w sloiku;-)

no i wlasnie o to chodzi...on jeszcze chyba nie wie co to bycie samemu jak palec :(
esti - ja widze tylko ciebie wiec wedlug tego co zobaczylam mowie ale pewnie cos w tym jest skoro patrzac na twojego synka i twoja buzke zobaczylam podobienstwo :)

ja wrocilam po 7latch i do tej pory mam traume:szok::nerd: nie chialam wracac ale los tak chcial :-(no wiec jestem tutaj i mam rodzine, w miare spokojne zycie , w stanach bylabym pewnie juz po 3 rozwodzie:-D:rofl2::rofl2:ale tesknie za rodzina, siostra, fajnymi znajomymi

polandowo niby europa, ale mentalnie to jeszcze troche nam do tej prawdziwej europy:sorry2:brakuje, ale da sie przezyc tylko trzeba czesto wyjezdzac by nie skisiec jak ogorek w sloiku;-)

racja ania racja

Nina ile Olis wazy i am wzrostu?
Mój Oliś 72 cm i 6500 moze waży :confused::confused:wieki go nie wazylam ostatnio w styczniu to było 6200.Nosimy ciiuskzi an 68 i 74:rofl2:
Ale robią mu się fałdki i już zebra na wierzchu nie sterczą tylko taki tłuściutki się robi hehhe

no napewno ma lepiej tu nie ma nic dobrego, u was nawet chorob tylu nie ma co tutaj bo srogie zimy sa i wszystko ginie !

u takich zim co w chicago przezylam to :szok::szok::szok: Pawimi potwierdzichyba gorzej jedynie pd biegunem a i tak jak ktos z alaski przyjezdzam to narzekal ,ze zimno i wieje:-)
no chyba ze do kaliforni
u nas sniegu napadalo , cudnie po prostu:angry:

reklama
Do góry