Haszitka
może kiedyś...
Sie nie przejmuj - tak wyszlo glupio ze chyba parka
To co wypiłam za jedno, to teraz trzeba machnąć drugą setkę za to, że bliźniaki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Qurwa nawet nie mam gdzie ryczeć bo ten jeszcze śpi.
Dziś przestałam wierzyć w cuda, @ na pewno jutro przyjdzie. Zaczęły mnie boleć jajniki więc może nawet już dzisiaj dostane.
Walić to wszystko już mam dość, wiecznie gołą dupą w pysk dostaje.
chyba dąłączę się do pijących, tak na poprawę nastroju i dla towarzystwa oczywiście:)):-):-):-) Dziewczynki głowy do góry i więcej optymistycznych myśli poproszę!!! trzeba mysleć pozytywnie a wtedy wszystko sie ułoży!!!
Poczekaj jak znajdę coś lepszego to postawię, bo narazie tylko wódkę BOLS mam.
a gdzie Ty się wybieraszOj widzę że rośnie maja następczyni, godna zająć moje miejsce po mym odejściu, ale dopiero jak odejdę.
Oj biedny - mój tez na początku myślał, że to prosta sprawa, potem jak się nie udawało to musiałam mu wszystko wytłumaczyć a i tak z tego nic nie zrozumiałWszystkie wartości ma prawidłowe, nadal zostaje ogierem rozpłodowym.
Właśnie wyszedł do roboty. Biedny nie wiedział jak się ma zachować, nie wiedział co ma powiedzieć aż mi się go szkoda zrobiło. Najbardziej to on się napalił, wszędzie widział objawy ciążowe mimo, że ich nie było.
Jemu trudniej to zrozumieć. Powiedziała, że ma pęcherzyki ja miałem się spuścić i koniec. Dla niego to prosty proces który powinien zadziałać. Bidny.
to tak jak u mnie - jak już nie wytrzymuję i parskam śmiechem przed monitorem - to pierwsze pytanie mojego M - co Hanka lub Kaprycha napisały:-);-)ja jak ostatnio gadalam z moim małżem, opowiadalam troszki o BB to on stwierdzil ze nie rozumie calego tego nakrecania sie nadziecko i nie rozumienie tego przezywania i wogole...... jedyne co zrozumial i miał zwałe to jak mupowiedzialam ze Hanka zrobila smiglo z penis a swojego Mooo takie rzeczy to od razu rozumieja hahahah
![]()
Oj dziewczyny mi od luteiny taaaaak niedobrze, biegam sikac co 20 minut i czuje wstret do progesteronu pod jakakolwiek postacia ;-)
też nastawiam drzemkę na 10 minut - jak nie muszę wstawać to robię tak samo, o tej samej godzinie, a potem znowu zasypiam
Dziwne... Co strona to teoria ;-) Ja jestem za tym zeby mierzyc rano, nawet kosztem obudzenia sie z budzikiem. Powiem Wam, ze lubie mierzyc tempke, bo... mam powod zeby polezec jeszcze te 10min w lozku przed wstaniem![]()
kochana - mierzenie tempki naprawdę pozwala poznać organizm - po drugie, jak pójdziesz po 6 miesiącach do gina to powie Ci, żebyś zaczęła od mierzenia tempki i obserwacji śluzu przez następnych 6 - a Ty go zaskoczysz, że już mierzysznigdy nie mierzyłąm, bo dopiero zaczęliśmy się starać, jak brałam tabl antyk to miałam regularnie, a brałam tylko rok i od pół roku już nie biorę. Może zacznę mierzyć tempkę jak nam się nie uda przez 6 miesięcy. Tak sobie postanowiłam, bo chce sobie dać czas żeby zajść naturalnie bez tych wszystkich czarów nad fasolką, ale jeszcze zostało mi 4 miesiące, wiec mam nadzieje że do tego czasu już się uda))
no to można zwariować - przed owu mało, bo plemniki muszą być wypoczęte, po owu wcale bo nie można - ja tak nie chcę, a mój M to już na pewno na to nie pójdzieNo wlasnie dobre pytanie!!tez mialam o to pytac.Ja tez po sksiku dostaje @, więc moze lepiej sie nie kochac przed @ JAK TO JEST DZIEWCZYNY?
Mala mojej siostry taka jest pyza, ze nie wiem czy majtki 56 wejdą na niąa do kogo podobna to ja nie wiem!
pytalam się szwagra, czy chociaz nie podmienione...;-):-)No mojej tesciowej w szpitalu podmienili dzieci!!!![]()
optymizm aż się wylewa z postów - co to ma znaczyćI wiecie.. mam jakiś zgas pod względem staranek. Nawet mi się ich nie chce bo wiem jaki dadzą efekt. Taki jak zawsze;P Ahh ten ''optymizm"![]()
zdycham normalnie mnie cos zaraz .... trafi.... powinnam siedziec na zowlnieniu ..
Ja se w poludnie 2 drinki dziabnelam.
Moj chlop wraca z pracy i sie pyta, czy ja biegalam po dworze bo mam takie policzki czerwone i rozbiegane oczy....)))
Te chlopy....one nic nie wiedza