witam wszystkie mamusie u nas znowu zima
ahhh mam już tego dość. Próbowałam nadrobić to co napisałyście i widze że problemiki z zaparciami.
U mnie zadziałała:
1szklanka wody mineralnej z samego rana na czczo
2 ciemne pieczywo
3suszone śliwki
4 actimel
A co doćwiczeń polecanych przez położną na "odwrócenie dzidzi" to słyszałam o takim ćwiczeniu:
Położyć się na łóżku pod biodra dać dużo poduszek żeby były wysoko i leżeć w takiej pozycji ok 10 min. no i można z dzidzią porozmawiać żeby się odwróciła;-) Nie wiem czy działa bo nie sprawdziłam.
AKUNIA bardzo mi przykro
[*]
[*]
Wszystkim mamusiom po wizytach u lekarza GRATULACJE ZDROWYCH DZIDZIUSIÓW:-)
:-) OBY TAK DALEJ
ahhh mam już tego dość. Próbowałam nadrobić to co napisałyście i widze że problemiki z zaparciami.U mnie zadziałała:
1szklanka wody mineralnej z samego rana na czczo
2 ciemne pieczywo
3suszone śliwki
4 actimel
A co doćwiczeń polecanych przez położną na "odwrócenie dzidzi" to słyszałam o takim ćwiczeniu:
Położyć się na łóżku pod biodra dać dużo poduszek żeby były wysoko i leżeć w takiej pozycji ok 10 min. no i można z dzidzią porozmawiać żeby się odwróciła;-) Nie wiem czy działa bo nie sprawdziłam.
AKUNIA bardzo mi przykro
[*]
[*]
Wszystkim mamusiom po wizytach u lekarza GRATULACJE ZDROWYCH DZIDZIUSIÓW:-)
:-) OBY TAK DALEJ

az trudno za wami nadarzyc...ale jakos dalam rade..
chyba mam schize z ta cesarka...no i w miedzy czasie rodzila ze mna moja przyjaciolka (ktora urodzila w styczniu) i to bylo jej 2 dziecko i moj maz mowi ze chlopak, a ja mowie ze chlopak to naszej przyjaciolki a my mamy dziewczynke, i lekarz po chwili przynosi mi moja ksiezniczke a jej drugiego chlopaczka...dziwny sen, musze jej powiedziec zeby uwazala bo moze teraz 2 raz zajsc
brrrrrrr.....
więc nie tak dużo....
Ale dzis juz kupie, wiec znow bedzie powtorka z rozrywki....