Wczoraj szykowałam M do wyjazdu i wytargałam aparat, aby naładować akumulatorek. Zrobiłam sobie zdjęcie. Brzuch rośnie w oczach, nie mówiąc o reszcie.![]()
Selenko piękny brzusio

Nie mialyśmy okazji się poznać, Marta jestem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj szykowałam M do wyjazdu i wytargałam aparat, aby naładować akumulatorek. Zrobiłam sobie zdjęcie. Brzuch rośnie w oczach, nie mówiąc o reszcie.![]()
Nio troszkę się napracowałam, ale za to jak pięknie wszystko widać przez czyste okna a jak miło posiedzieć na balkonie i upajać się słoneczkiem![]()
Miałam jakiś nieozekiwany przypływ energii:-)
Madziu a jak wczoraj było na piwku?
Dzięki za miłe słowa
selena niech rośnie![]()
chyba tez się w końcu za sprzątanie wezmę, nie śpię od 6, a jeszcze w pidżamie
bylo bardzo fajnie pomimo że byłam jenyna bez pary:-)
Miło mi Martuś. Do Mnie tu piszą Andzi, ale na imię mam Angelika. Pojawiam się rzadziej ale podczytuję na bierząco co u Was. Cieszę się,że tu trafiłyście, choć w takich okolicznościach bolesnych. Ale będzie dobrze, jeszcze jakiś czas temu jak ktoś mi tak mówił lub pisał oburzałam się. Dziś wiem,że to była prawda.
Miłego dnia Aguś.
Allaa, co u Ciebie? Finiszujesz prawie, a pamiętam na Twoim suwaczku 16 tydzień i to była TAKA zaawansowana ciąża dla Mnie, hi hi